Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Wellness badkamer beleving in je eigen huis creëren

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Een eigen wellness badkamer beleving in je eigen huis creëren

Je doet er natuurlijk het liefste alles aan om een eigen wellness beleving in je eigen badkamer te creëren. Gelukkig hoeft dit vandaag de dag helemaal niet zo lastig te zijn. Sterker nog, met slechts een paar slimme elementen in de ruimte, weet je zeker dat je helemaal tot rust kunt komen na die ene lange werkdag, aan het begin van je welverdiende vakantie of lekker op je vrije zondag. In dit artikel geven we je een aantal erg handige tips die je eigenlijk meteen toe kunt passen bij jou in de badkamer voor dat ene ultieme wellness gevoel.

Bekijk onze complete badkamers

Zorg voor een mooi ligbad of een regendouche bij jou in de badkamer

Het doel van een wellness badkamer is natuurlijk om helemaal tot rust te komen. Water kan daar voor een erg groot deel aan bijdragen. Het meest ideale beeld in de badkamer, is natuurlijk het laten plaatsen van een ligbad. Warm water zorgt ervoor dat je spieren kunnen ontspannen en met een heerlijke bruisbal of badzout geniet je ook nog eens van heerlijke aroma’s in de ruimte. Heb je echter geen plek voor een ligbad? Kies in dat geval voor een regendouche en zorg op deze manier voor je eigen mini-oase en kom je dus helemaal tot rust in je eigen wellness badkamer.

Meer tips over het krijgen van een luxe doucheruimte lees je hier.

wellness-beleving-badkamer

Op het gebied van sanitair is er voor iedere woonstijl meer dan genoeg keuze

Vandaag de dag kun je badkamers persoonlijker dan ooit maken. Denk hierbij aan het gebruik van tegels in bepaalde kleuren of prints, maar ook het sanitair is in enorm veel stijlen en afmetingen te verkrijgen. Van hotel-chique tot aan klassiek; het behoort vandaag de dag allemaal tot aan de mogelijkheden. Naar wat voor soort stijl gaat je voorkeur op dit moment uit?

Maak je eigen wellness badkamer helemaal compleet met de juiste accessoires

Het juiste soort sanitair in de badkamer draagt dus voor een erg groot deel bij aan dat ene ultieme wellness gevoel. Maar heb je ook al eens een keer aan de juiste accessoires gedacht? Denk hierbij aan zeeppompjes, stangen voor de handdoeken en een erg praktische toiletpapier houder. Deze kleine details zorgen er namelijk voor dat de ruimte tot in de puntjes klopt en er daardoor fantastisch uit komt te zien.

Je bespaart aardig wat uitzoekwerk door te kiezen voor complete badkamers

Voor het ultieme wellness gevoel is het natuurlijk erg belangrijk dat er een rustige en een serene sfeer bij jou in de ruimte heerst. Het is daarom erg slim om te kiezen voor een interieur dat helemaal op elkaar af is gestemd. Weet je op dit moment niet precies hoe je hier het beste aan kunt beginnen? Maak je je vooral geen zorgen. Je bespaart aardig wat uitzoekwerk door te kiezen voor complete badkamers. Voor iedere stijl en voor ieder budget is er altijd meer dan genoeg keuze. En dat is natuurlijk wel zo fijn om te weten.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: