Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Welke raambekleding voor de badkamer?

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Als het aankomt op het inrichten van de badkamer bij jou in huis, dan denk je waarschijnlijk direct aan het uitzoeken van de juiste tegels en het samenstellen van mooi sanitair. Ook is het altijd erg belangrijk om goed na te denken over het type raambekleding voor de badkamer dat je uit gaat zoeken voor de ruimte. Natuurlijk is het niet zo verstandig om te kiezen voor gordijnen van stof, aangezien er sneller vocht op wordt genomen en dus sneller vies kunnen worden. In plaats daarvan zijn er een aantal erg goede alternatieven die perfect tot zijn recht gaan komen on de badkamer. Wil je daar graag net even wat meer over weten? Je leest er alles over in dit artikel.

Bekijk onze complete badkamers

Investeer in vochtbestendig materiaal zoals PVC of kunststof

De badkamer is natuurlijk een erg vochtige ruimte. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is dat er schimmel ontstaat in de ruimte. Investeer daarom altijd in raambekleding voor de badkamer dat is gemaakt van een vochtbestendig materiaal, zoals PVC of kunststof. Ook is het materiaal uitstekend bestand tegen invloeden zoals uv-straling. Dit betekent dat het materiaal in de loop van de tijd nauwelijks verkleurt en bijvoorbeeld perfect in balans blijft met de kleur van de tegels of de kleur verf op de muur. En dat is natuurlijk wel zo prettig om te weten. Heb je op dit moment al een bepaald beeld in gedachten hoe je de raambekleding voor de badkamer het liefste voor je ziet?

Raambekleding voor de badkamer: jaloezieën werken altijd erg goed

Tip! Op het gebied van raambekleding voor de badkamer werken jaloezieën altijd erg goed. Naast dat dit type raambekleding er altijd enorm stijlvol uit komt te zien in de ruimte, is het ook nog eens een uitstekende keuze op het gebied van raamsverduistering. Hierdoor geniet je altijd van de nodige hoeveelheid privacy.

raambekleding-voor-de-badkamer

Je hebt de keuze uit een breed scala aan kleuren

Het beste van alles? Je hebt de keuze uit een breed scala aan kleuren. Daardoor zorg je er altijd voor dat de raambekleding perfect in balans is met bijvoorbeeld de kleur van de tegels of de kleur van de verf in de badkamer. Dit zorgt voor een sereen en perfect totaalplaatje en het hele interieur is altijd helemaal met elkaar in balans. Wel zo fijn om te weten natuurlijk.

raambekleding-in-de-badkamer

Investeer in raambekleding in de badkamer die perfect af is gestemd op het sanitair en de kleur van de tegels

Investeer altijd in raambekleding voor de badkamer die perfect af is gestemd op het sanitair en de kleur van de tegels. Daarom is het een erg goed idee om een keer een bezoek te brengen aan een gespecialiseerde badkamerwinkel. Je komt daardoor alles te weten over de mogelijkheden op het gebied van raamsverduistering en je zoekt ook nog eens eenvoudig en snel een complete badkamer uit. En dat bespaart je een hoop tijd, energie en uiteindelijk ook kosten. 

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: