Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Welke badkamer spiegellamp past bij mijn badkamer?

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Ga jij je badkamer opnieuw inrichten, ben je bezig met een flinke verbouwing of heb je net een nieuw huis gekocht? In alle gevallen is het belangrijk wat voor licht je in je nieuwe badkamer hebt. Denk maar eens na over welk meubel je het meest gebruik in de badkamer. Dat is niet de wc, de douche of het bad maar je wastafel. Je haren doen, je tandenpoetsen, make-up aanbrengen of scheren; je hebt een goede wastafel nodig met een net zo goede badkamer spiegellamp. In deze blog vertellen we meer over het doel van spiegellampen, hoe jij de ideale spiegellamp kiest en hoe wij je daarmee kunnen helpen.

Bekijk onze complete badkamers

Spiegellamp badkamer: waarom is het zo belangrijk?

Een lamp dient natuurlijk om licht te geven, daarom is een spiegellamp badkamer nuttig als extra lichtbron. Echter heeft een spiegellamp nog wat extra functionele en decoratieve functies. Allereerst moet een spiegellamp goed en helder licht geven. De gedimde spotjes in je plafond zijn niet genoeg wanneer je secuur te werk moet gaan met scheren of make-up. Naast dat de badkamer spiegellamp functioneel moet zijn, heeft de lamp ook een decoratieve functie. Zo kan de lamp bijdragen aan de sfeer en stemming in de badkamer. Kies je voor een spiegellamp met dimfunctie? Dan maak je de badkamer eenvoudig klinisch en helder of juist romantisch en rustgevend.

Tips voor badkamer spiegellamp

Hoe kies je een goede badkamer spiegellamp

Voordat je een badkamer spiegellamp aanschaft moet je met een aantal zaken rekening houden. Denk bijvoorbeeld allereerst aan de afmetingen van je badkamer. Wanneer je een kleine badkamer hebt, wil je niet dat de lamp te veel ruimte inneemt en erg aanwezig is. Daarnaast kan een grote spiegellamp de badkamer ook te fel maken, wat niet prettig kijkt. Heb je een grotere badkamer? Dan heb je al snel meer opties om uit te kiezen.

Denk daarnaast aan wat je allemaal in de badkamer doet. Heb je bijvoorbeeld een aparte ruimte waar je jezelf scheert, je make-up aanbrengt of je haar doet? Dan is een felle lamp niet ideaal voor jouw badkamer. Gebruik jij wel de badkamer voor al deze zaken? Kies dan voor helder licht.

Misschien wel een van de belangrijkste zaken tegenwoordig: let op de stijl van je badkamer. De badkamer is een steeds belangrijkere kamer geworden in je huis. Naast dat de badkamer erg praktisch is (denk aan douchen, scheren, make-up of opfrissen), is de badkamer ook een plek geworden waar je tot rust komt. Daarom raden wij je aan om een badkamer spiegellamp te kiezen die bij de stijl van jouw badkamer past. Heb je nog geen idee hoe jouw badkamer eruit gaat zien? Doe dan voor je begint met de verbouwing wat badkamer inspiratie op.

Badkamer-met-bad-en-inloopdouche-wit

Hoe kan Sanitairpakket je helpen met de juiste spiegellamp badkamer?

Een spiegellamp is vaak onderdeel van een complete badkamer, daarom zit je voor de beste spiegellampen goed bij Sanitairpakket. Ben jij van plan je hele badkamer te verbouwen of te renoveren? Kijk dan eens naar de design badkamers die wij aanbieden. Bij onze complete badkamers is de kans erg groot dat de spiegellamp gewoon inbegrepen is.

Kies jij voor een van onze badkamers met spiegellamp, of ben je er nog niet uit? Neem vooral een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: