Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Wandbekleding badkamer: verschillende opties

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Wandbekleding badkamer – dit zijn de meest geliefde opties

Als je op een redelijk korte termijn de badkamer bij jou in huis gaat verbouwen of gaat renoveren, dan staat het uitzoeken van de wandbekleding waarschijnlijk al erg snel op jouw to-do lijstje. Dat is ook helemaal niet zo gek, want dit bepaalt voor een erg groot deel de sfeer van de badkamer en het soort sanitair dat uit kan worden gezocht. We hebben de meest populaire trends voor je op een rijtje gezet.

Bekijk onze complete badkamers

Wandtegels zijn nog steeds een van de meest geliefde keuzes onder woningbezitters

Denk je aan wandbekleding, dan denk je waarschijnlijk al erg snel aan tegels voor aan de muur. Dat is ook helemaal niet zo gek, want dit is een van de meest stijlvolle en praktische keuzes die je je maar kunt wensen. De tegels zijn tegenwoordig in verschillende kleuren, afmetingen en prints te verkrijgen, zodat er voor iedere stijl badkamer altijd meer dan voldoende keuze is.

wandbekleding-badkamer

Mozaïek wandbekleding zorgen voor een speels totaalplaatje

In tal van badkamers is mozaïek wandbekleding terug te vinden. Dit zorgt namelijk voor een speels totaalplaatje en breng veel kleur in de ruimte. Daarnaast leent deze variant zich perfect voor iedere stijl badkamer en is dus perfect te combineren met sanitair in iedere denkbare kleur. Naar wat voor soort stijl gaat je voorkeur opt dit moment het meeste uit?

Waterdichte platen & panelen zijn erg makkelijk aan te brengen

Als je kiest voor tegels op de wand, vereist dit een gespecialiseerde aanpak. Gelukkig zijn er vandaag de dag ook andere alternatieven waar je voor kunt kiezen. Benieuwd geraakt? Waterdichte platen & panelen zijn erg makkelijk aan te brengen en zorgen ook nog eens voor een fantastische resultaat.

Bepaal van tevoren altijd eerst de woonstijl die je graag terug wilt laten komen in de badkamer

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is er enorm veel aanbod op het gebied van de wandbekleding. Daarom kan het zomaar zo zijn dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Tip! Bepaal van tevoren altijd eerst de woonstijl die je graag terug wilt laten komen in de badkamer. Op deze manier kun je net even wat gerichter gaan zoeken naar de beste variant voor bij jou in huis.

Kies je ervoor om nieuwe wandbekleding uit te zoeken? Laat je altijd vrijblijvend informeren door een gespecialiseerde partij

Het kan zomaar zo zijn dat je maar eens in je leven de badkamer gaat renoveren of gaat verbouwen. Daarom is het volkomen normaal dat je je hier goed in wilt gaan verdiepen, voordat je overgaat op een aankoop. Kies je ervoor om nieuwe wandbekleding uit te zoeken? Laat je altijd vrijblijvend informeren door een gespecialiseerde partij. En specialist denkt altijd erg graag met je mee en kan je erg goed adviseren over de mogelijkheden en de onmogelijkheden die er zoal zijn.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: