Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Voordelen van een badkamer kopen via een showroom in Sittard

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, doe je ongetwijfeld de nodige inspiratie online op. Als het echter aankomt op het kopen van een nieuw interieur, is het zeker geen overbodige luxe om dit wel in een fysieke winkel te doen. Wat de voordelen zijn van een badkamer kopen via een showroom in Sittard, lees je hier.

1. Je kunt erg gemakkelijk de nodige badkamer inspiratie op doen

Door de badkamers te bekijken in de showroom in Sittard, kun je erg gemakkelijk de nodige dosis inspiratie opdoen. Dit omdat je tientallen verschillende designs badkamers tegen gaat komen, die ook nog eens altijd erg scherp geprijsd zijn. Dankzij het sanitair in verschillende soorten stijlen, is er ook voor jouw persoonlijke smaak altijd wel een leuk ontwerp uit te zoeken. Naar wat voor soort stijl gaat je voorkeur op dit moment uit?

badkamerwinkel-sittard

2. Je krijgt direct een beter beeld van de mogelijkheden

Het beste van allemaal? Je krijgt direct een beter beeld van de mogelijkheden die er zijn dankzij de opgestelde voorbeeld badkamers. Je kunt als het ware door je toekomstige badkamer wandelen en voelt direct aan wat voor soort opstelling voor jou het beste werkt. Ook kan een specialist in de showroom je goed adviseren over wat voor soort opstelling het meest geschikt gaat zijn voor de ruimte die je hebt.

3. Je bespaart aanzienlijk wat tijd

Je bespaart aanzienlijk wat tijd door te kiezen voor complete badkamers. Je weet bijvoorbeeld direct wat voor soort sanitair het beste kan worden gecombineerd met een bepaalde tegel en het totaalplaatje straalt altijd een fijne hoeveelheid rust uit. Wel zo prettig natuurlijk, want de badkamer moet de hele dag door als een mini-oase aanvoelen. Ook weet je dat er enkel gebruik wordt gemaakt van de beste kwaliteit producten en dat de badkamer hierdoor bestand is tegen langdurig en intensief gebruik.

4. Wat voor soort stijl sanitair gaat je voorkeur uit?

Naar wat voor soort stijl sanitair gaat je voorkeur uit? Vandaag de dag is er op het gebied van badkamers namelijk meer dan genoeg keuze. Zo heb je in de showroom in Sittard bijvoorbeeld de keuze uit retro designs, klassieke designs, moderne designs en Scandinavische designs. Uiteraard denkt het personeel maar al te graag met je mee als je meerdere stijlen met elkaar wilt combineren, of als je op dit moment nog niet helemaal zeker weet wat voor soort stijl je het mooiste gaat vinden. Je kunt altijd vertrouwen op een erg prettig advies en een ontwerp dat helemaal binnen je budget gaat passen. En dat is wel zo goed om te weten, toch? Kom gerust eens een keer langs in de showroom in Sittard en laat je vrijblijvend informeren over het aanbod aan complete badkamers.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: