Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Voorbeeld badkamers ter inspiratie

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Badkamer stijlen ter inspiratie

Laten we eerlijk zijn, het verbouwen van je badkamer is een ingrijpende klus die je het liefste zo snel mogelijk achter de rug hebt. Je bent er daarom graag zeker van dat dit proces zo snel mogelijk loopt, zodat je niet langer meer bij familie, vrienden of je ouders hoeft te douchen. Het op tijd uitzoeken van tegels en sanitair draagt voor een groot deel bij aan het versnellen van de renovatie of de verbouwing. Twijfel je wat de beste stijl is? We hopen je met onze voorbeeld badkamers ter inspiratie op weg te helpen. Onderstaande stijlen lichten we in dit artikel toe.

  • Scandinavische stijl badkamer
  • (Modern) klassieke stijl badkamer
  • Retro stijl badkamer

1. Een badkamer in Scandinavische stijl

Een badkamer in Scandinavische stijl herken je direct aan het gebruik van lichte kleuren, minimalistische vormen en pure materialen. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld voor een wit gestucte badkamer met het gebruik van lichte tegels in de natte gedeeltes van de badkamer. Maak de badkamer compleet met een wastafelmeubel van eikenhout, wit sanitair en zwarte kranen. Heb je het geluk dat er ruimte is voor een heerlijk ligbad? Kies dan voor een vrijstaand bad in ronde, organische vormen.

Scandinavische badkamer

 

2. Een badkamer in klassieke stijl

Een badkamer in klassieke stijl straalt een en al charme uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtig ligbad op pootjes? Een douchekraan met tal van leuke accenten en ronde vormen? Of een tegelvoer in een klassiek patroon? Het zijn allemaal voorbeelden van elementen die je terug kunt laten komen in een badkamer in klassieke stijl.

Klassieke badkamer

 

3. Een badkamer in retro stijl

Een badkamer in retro stijl is een van de meest geliefde stijlen op dit moment. En dat is natuurlijk met een reden. Een retro stijl zorgt voor een speelse look, maar is daarnaast ook nog eens onwijs stijlvol en voor vrijwel iedere smaak geschikt. Zo zijn er bijvoorbeeld metrotegels in tientallen kleuren te bestellen en het sanitair blijft dankzij de witte kleur erg neutraal. Ook wordt er voor de kranen vaak gekozen voor RVS, wat een tijdloos karakter heeft. Nu en in de toekomst!

 

Een complete badkamer koop je bij Sanitairpakket

Een nieuwe complete badkamer kopen doe je misschien maar eens in je leven. Daarom wil je natuurlijk wel zeker zijn van kwalitatief goed sanitair, de beste tegels en een badkamer die voor een lange tijd mee kan gaan. Naast dat mensen inspiratie kunnen op doen door onze badkamer voorbeelden zijn dit  allemaal voorbeelden van redenen waarom steeds meer mensen een bezoek brengen aan Sanitairpakket. Hier kun je namelijk een complete badkamer kopen voor een erg scherpe prijs. Wat voor stijl je ook hebt, er is altijd wel een passend voorstel op maat voor je samen te stellen. Naar wat voor stijl gaat jouw voorkeur uit? We hopen je met dit artikel in ieder geval op weg geholpen te hebben met onze voorbeeld badkamers ter inspiratie.

Lees ook onze blog over: kleine badkamer inspiratie

Badkamer inspiratie

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: