Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Trend: Zwarte kraan in de badkamer

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Kies voor een zwarte kraan bij jou in de badkamer

Er zijn altijd een paar elementen in de badkamer die net even wat meer aandacht nodig hebben als je de ruimte gaat renoveren of gaat verbouwen. Het uitzoeken van de juiste kranen is daar een erg goed voorbeeld van. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan het uitzoeken van elegante modellen in het zwart? Dit is namelijk een van de grootste trends van dit moment waar tal van woningbezitters dol op zijn. Voor iedere smaak en voor ieder budget is er altijd meer dan genoeg keuze.

Bekijk onze complete badkamers

Creëer meteen een industriële en een stoere look

Het is helemaal niet zo gek dat kranen in het zwart enorm in trek zijn in badkamers. Je zorgt namelijk meteen voor een industriële en een stoere look. Ook zijn de kranen echt goed te combineren met zowel zwart sanitair of wit sanitair en lenen zich perfect binnen tal van soorten woonstijlen. Je zorgt voor een hotel-chique gevoel en je tilt de sfeer van de ruimte meteen naar een hoger niveau. Naar wat voor soort stijl gaat je voorkeur op dit moment het meeste uit?

zwarte-kraan

Een kraan in het zwart is in verschillende designs en afmetingen te bestellen

Het beste van alles? Een kraan in het zwart is in verschillende designs en afmetingen te bestellen. Denk hierbij aan ronde designs of vierkante designs en je zoekt eenvoudig en snel op verschillende soorten kranen die gemonteerd zijn in het wastafelblad of de waskom. Heb je op dit moment al een bepaald ontwerp in gedachten die je graag terug laat komen bij jou in de ruimte in huis? Neem gerust eens een kijkje online en ontdek alle stijlen waar je zoal uit kunt kiezen voor jouw badkamer in huis.

Erg goed te combineren met een doucheset in dezelfde kleur

Het belangrijkste van alles is dat de zwarte kraan die op de markt te verkrijgen zijn, perfect passen bij de rest van de badkamer. De kracht van herhaling speelt daar een erg belangrijke rol in. Kies er daarom ook voor om een doucheset uit te zoeken in dezelfde kleur. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld ook voor om de radiator in dezelfde kleur uit te zoeken en dit accent terug te laten komen in de handgrepen van het badkamermeubel. Hierdoor oogt je badkamer meteen erg sereen en rustig en kom je er dus ook helemaal tot rust.

kraan-zwart-badkamer

Koop je zwarte kraan voor de badkamer bij een gespecialiseerde partij

De badkamer is een ruimte die iedere dag erg intensief wordt gebruikt. Daarom is het erg slim om te investeren in een interieur van hoge kwaliteit. Zorg er altijd voor dat je de zwarte kraan koopt bij een gespecialiseerde partij. Hierdoor is de ruimte bestand tegen intensief gebruik en de ruimte ziet er ook nog eens fantastisch uit in de toekomst. En dat is natuurlijk wel zo fijn om te weten.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: