Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Trend: Spiegellamp in de badkamer

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Meer sfeer in de badkamer met een spiegellamp

Als het aankomt op het bepalen van de sfeer van de badkamer, moet je altijd extra rekening houden met een aantal elementen die daar een steentje aan bij kunnen dragen. Denk hierbij aan het uitzoeken van een fraaie spiegel. Omdat dit de plek is waar je jezelf klaarmaakt voor de dag of de dag afsluit, is het slim om te investeren in precies de juiste hoeveelheid verlichting. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat een spiegellamp in steeds meer varianten te verkrijgen is en erg geliefd is onder woningbezitters.

Bekijk onze complete badkamers

Een spiegellamp zorgt voor het nodige licht in de duisternis

Het is natuurlijk enorm belangrijk dat je voor precies de juiste hoeveelheid verlichting zorgt in de badkamer. Naast dat je je haar of make-up net even wat beter kunt doen, zorgt het ook voor de juiste hoeveelheid licht in de duisternis. Ideaal als je vroeg op moet staan in de ochtend of in de nacht naar het toilet moet. 

spiegellamp

De spiegel is in verschillende soorten vormen te bestellen

Je hebt op dit moment vast en zeker al een bepaald beeld in gedachten hoe de ruimte bij jou in huis eruit moet komen te zien na de renovatie of de verbouwing. Misschien ga je maar al te graag voor een stoere en industriële stijl of je gaat juist voor een kleurrijke en een retro stijl. Het is natuurlijk erg belangrijk dat ook de spiegellamp perfect af is gestemd op deze ruimte. Maak je je daar maar geen zorgen over. De spiegel is in verschillende soorten vormen te verkrijgen. Denk hierbij aan een strakke en vierkante vorm of een ronde en een organische vorm. 

Een erg goede investering voor zowel grote ruimtes als voor kleine ruimtes 

Wat voor soort badkamer heb je in huis? Het maakt niet uit of het om een grote ruimte of om een kleine ruimte gaat, de spiegel met verlichting is in alle gevallen een erg goed investering. Door een kijkje online te nemen, krijg je meteen een erg goed beeld van de opties die er zoal zijn voor jouw badkamer.

spiegellamp-badkamer

De lamp is vaak onderdeel van een complete badkamer

Je hebt op dit moment vast en zeker een beter beeld gekregen van de soorten verlichting waar je zoal uit kunt kiezen voor jouw badkamer. Ben je overtuigd geraakt van alle voordelen die het ontwerp te bieden heeft? Dan is het tijd om je net even wat verder te gaan verdiepen in het complete aanbod. Als je op dit moment aan het overwegen bent om de hele ruimte te renoveren of te verbouwen, dan is het verstandig om meteen te kiezen voor een complete badkamer. In dat geval is de kans erg groot dat de spiegel met verlichting al inbegrepen is. Wel zo handig natuurlijk. Haal je binnenkort ook deze lamp voor jouw badkamer in huis?

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: