Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Trend: Planten in de badkamer

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Planten in de badkamer worden maar al te vaak over het hoofd gezien bij woningeigenaren. Zonde natuurlijk, want je zorgt met het toevoegen van planten voor erg veel sfeer in de badkamer. Benieuwd geraakt? We hebben de belangrijkste voordelen van wat groen in de ruimte voor je op rijtje gezet.

  • Voordelen van planten in de badkamer
  • Met welke stijl combineren?
  • Gebruik maken van de ruimte
  • Keuze uit diverse planten

De voordelen van planten in de badkamer

We kennen allemaal wel de voordelen die wat groen in iedere ruimte zoal kunnen bieden. Zo zuiveren sommige modellen de lucht in de ruimte en ze kunnen zonder twijfel tot een echte eyecatcher worden gerekend. Daarnaast kun je gaan voor zowel kleine modellen als grote modellen. Ben je liever niet al te veel tijd kwijt aan het verzorgen van de modellen bij jou in huis? Dan heb je vandaag de dag ook nog eens de keuze uit kunststof varianten. Deze varianten zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en je hebt de keuze uit diverse soorten en maten. Wel zo handig, toch?

Erg goed om te combineren met iedere stijl

Of je hart nu sneller gaat kloppen van een ruimte in een moderne stijl, een ruimte in een Scandinavische stijl of een ruimte in een klassieke stijl, er zijn altijd wel geschikte planten te vinden. Je weet hierdoor altijd zeker dat het groen de stijl van je ruimte perfect kan accentueren en dat je ook nog eens helemaal tevreden bent met het totaalplaatje in de ruimte. Zet de plant op de vensterbank, in een open kast of bij de deur voor een kleurrijk geheel.

Maak optimaal gebruik van iedere vierkante meter in de ruimte

Het kan zomaar zo zijn dat je een lege hoek hebt bij het bad dat je in hebt laten bouwen of het plankje boven het ingebouwde toilet oogt nog redelijk leeg. Merk je dat je te maken hebt met loze ruimte in je mini oase, dan zijn badkamerplanten hier de perfecte uitkomst voor. Omdat je de keuze hebt uit zowel grote varianten als kleine varianten, is er voor ieder hoekje in de ruimte wel een geschikte oplossing.

Je hebt de keuze uit een erg breed scala aan planten

Tover je het interieur maar al te graag om tot een Urban Jungle? Dan weet je maar al te goed hoeveel keuze er vandaag de dag is als het aankomt op het uitzoeken van een plant. Hierdoor is er ook voor de ruimte meer dan genoeg keuze. Uiteraard kan een specialist in een badkamerwinkel je alles vertellen over de mogelijkheden die er vandaag de dag zijn met een badkamerpakket.

Bekijk een nieuwe look in de aangesloten badkamerwinkel

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je je op dit moment aan het oriënteren bent op het gebied van een nieuwe complete badkamer. Bekijk een nieuwe badkamer in de aangesloten badkamerwinkel. Er wordt in de winkel maar al te graag met je meegedacht en je kunt altijd vertrouwen op een advies op maat.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: