Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Tips & inspiratie voor een badkamer in marmer look

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Vandaag de dag is een badkamer in marmer look een van de meest populaire trends die we ons maar voor kunnen stellen. Het materiaal behoort namelijk niet langer meer in alleen een kitscherige Italiaanse of Franse badkamer, die je misschien wel eens tegen bent gekomen tijdens een vakantie naar het buitenland. Pas je het materiaal op de juiste manier toe en maak je gebruik van het juiste sanitair, dan oogt de ruimte onwijs stijlvol. In dit artikel lees je alles over hoe je een badkamer in een marmere look het beste aan kunt pakken. Badkamer inspiratie marmer vind je in deze blog en uiteraard in onze complete badkamer pakketten.

Bekijk complete badkamers

De hoeveelheid marmer moet goed in balans zijn in de ruimte

Om te voorkomen dat de je badkamer te kitcherig over gaat komen, is het belangrijk dat de hoeveelheid marmer perfect in balans is in de ruimte bij jou in huis. Je kunt hierbij denken aan een wand van marmer in het douche gedeelte of tegels in marmer look op de vloer. Daarnaast kun je je badkamer ook een speelse twist geven door bijvoorbeeld en tegel in een visgraat patroon te laten leggen in de ruimte.

badkamer inspiratie marmer

Zorg voor harmonie in huis en pak ook een compleet toilet meteen aan

De ruimte is, samen met het toilet, de beste ruimte in huis waar je je persoonlijke smaak goed in terug kunt laten komen. Om er zeker van te zijn dat er meer harmonie ontstaat in huis, is het slim om ook meteen het toilet mee aan te pakken. Een populaire keuze is het toevoegen van een achterwand in een marmere look in het toilet. Maak het kleinste kamertje van het huis compleet met een hangend toilet en een fonteintje voor een eigentijdse en verfrissende look.

Marmer leent zich perfect voor badkamers in verschillende stijlen

Naar wat voor soort stijl gaat je voorkeur uit? Een marmer look leent zich gelukkig perfect voor een complete badkamer in verschillende stijlen. Dus of je nu altijd al hebt gedroomd van een moderne look, een retro look, een Scandinavische look of een klassieke look, marmer is perfect te verwerken binnen iedere stijl.

inspiratie badkamer marmer

Grote of kleine badkamer marmer?

Heb je een compacte en praktische ruimte gin een woning in de stad? Ben je druk bezig met een ingrijpende renovatie en een ensuite badkamer aan het realiseren? Of teken je wellicht je eigen woning en ga je voor een royale en grote badkamer? Een marmere look leent zich perfect voor zowel grote ruimtes als kleine ruimtes. Bij een grote badkamer voelt het marmer design luxe en royaal, terwijl een kleine badkamer met marmer erin verwerkt rust uitstraalt. Hierdoor voelt de gehele net wat ruimer. 

Kom voor de nodige dosis inspiratie een keer langs in de aangesloten sanitairwinkel

Naast het online badkamer inspiratie marmer op doen is het volkomen normaal dat je een badkamer in marmer look graag even in het echt komt bekijken. Je wilt immers maar al te graag weten hoe het totaalplaatje, samen met het sanitair, er in het echt uit komt te zien. Voor een complete look en voor de nodige dosis inspiratie ben je zeven dagen per week van harte welkom om een bezoek te brengen aan de aangesloten sanitairwinkel.

Bekijk badkamer inspiratie

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: