Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Sanitairpakket en het corona virus

Laatste update: 28-05-2021

Op dit moment zijn alle aangesloten showrooms open en vinden de leveringen van showroom orders plaats volgens de afgesproken levertijden.
In verband met het corona virus hebben wij wel maatregelen genomen om je zo goed mogelijk van dienst te blijven en jou en onze veiligheid te blijven waarborgen.

Showrooms zijn open
De showrooms zijn op dit moment open, maar wel met regels i.v.m corona virus

We hanteren voor jouw bezoek een aantal regels waardoor een veilige situatie ontstaat voor medewerkers en klanten. Zowel klanten als medewerkers moeten hieraan voldoen. Naast de maatregelen en adviezen van de overheid en RIVM hebben wij nog een aantal aanvullende regels voor medewerkers en klanten bij het bezoek aan de showroom:


wij geven geen hand


medewerkers en klanten moeten op veilige afstand (1,5 meter) van elkaar blijven


wij wassen onze handen regelmatig en jij kunt dit ook doen (vraag onze medewerkers)


medewerkers die gezondheids- klachten hebben blijven thuis. Indien een medewerker in de thuissituatie iemand met koorts heeft blijft deze ook thuis.
wij vragen jou als klant ook, indien jij of een gezinslid klachten heeft zoals hoesten, koorts of verkoudheid, een andere keer terug te komen. Wij kunnen op dit moment helaas geen klanten helpen die deze klachten vertonen.


wij hanteren het volgende deurbeleid: maximaal 1 persoon per 25m2

Bovenstaande maatregelen zijn weliswaar niet sympathiek maar wij zijn van mening dat de situatie daar nu om vraagt. Op deze wijze kunnen wij je behulpzaam blijven bij het uitzoeken van een badkamer en houden wij het voor iedereen veilig.

Heb je een vraag over een geplande afspraak of een lopende offerte of heb je advies nodig dan vragen wij je ook zoveel mogelijk te bellen. Wij staan je graag telefonisch te woord en doen er alles aan behulpzaam te zijn.