Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Hansgrohe sanitair

Kwalitatief goede badkamers met sanitair van Hansgrohe

Hansgrohe is vandaag de dag uitgegroeid tot een van de meest bekende merken als het aankomt op sanitair van de badkamer. Niet alleen is het sanitair van Hansgrohe van uitstekende kwaliteit, er wordt ook altijd veel aandacht besteed aan het design. Hierdoor geniet je jarenlang van een stijlvolle en kwalitatief goede badkamer. De producten, zoals Hansgrohe sanitair, bieden een unieke toegevoegde waarde op het gebied van sanitair technologie en badkamerkeramiek. Meer weten? In de collectie van Sanitairpakket kies je uit tal van prachtige designs, waar gespecialiseerd personeel je alles over kan vertellen.

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Duurzaamheid en hoge kwaliteit staan beide centraal in een mooie Hansgrohe badkamer

Hansgrohe heeft duurzaamheid altijd erg hoog in het vaandel staan. Hierdoor worden factoren zoals milieu, economische factoren en sociale kwesties altijd perfect met elkaar gebalanceerd. Het resultaat? Een geweldige collectie waar duurzame en hulpbronnen besparende producten en oplossingen altijd centraal staan. Dit betekent dat je met het sanitair van Hansgrohe bijvoorbeeld het water- en energieverbruik kan minimaliseren en schoon drinkwater kan stimuleren. Goed voor het milieu en voor je portemonnee!

Hansgrohe sanitair voor zowel de badkamer als voor het toilet

Als je aan het overwegen bent om je complete badkamer aan te pakken, is de kans groot dat ook een renovatie of een verbouwing van het toilet op de planning staat. Gelukkig heb je bij dit merk de keuze uit sanitair voor beide ruimtes. Je zorgt hierdoor direct voor meer eenheid in het interieur en trekt dezelfde stijl door naar beide ruimtes. Wel zo leuk, toch? Maak jij binnenkort ook kennis met kwaliteit Hansgrohe sanitair?

Geniet van een badkamer volgens de laatste trends en kies voor design Hansgrohe producten

Een badkamer is vandaag de dag niet enkel meer functioneel. Het design van je mini-oase van rust is natuurlijk minstens zo belangrijk. Geniet van een badkamer volgens de laatst trends en kies voor kwaliteit Hansgrohe producten. Het merk maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen als het aankomt op techniek, maar het design van ieder stuk mag er ook zeker zijn. Kies uit een van onze ontworpen badkamers en kom gerust eens een keer langs in een aangesloten badkamerwinkel bij jou in de buurt en ontdek de collectie. Het personeel in de winkel denkt graag me je mee en voorziet je altijd van advies op maat. Wellicht haal jij binnenkort ook prachtige design Hansgrohe producten in huis.