Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Duravit sanitair

Goede kwaliteit badkamers met Duravit sanitair

Kalmte. Rust. Ruimte voor design. Zo omschrijven de ontwerpers van het merk de visie die het bedrijf heeft, en die de aanleiding gaf tot het fraaie design van het merk waar we vandaag de dag bekend mee zijn. Duravit sanitair elimineert alle onnodige elementen en is hierdoor erg strak, modern en volgens de laatste trends. Je bent zeker van sanitair met minder "afleidingen", waardoor je als badkamergebruiker wordt geïnspireerd om echt te ontspannen en tot rust te komen. Ideaal na een lange werkdag, als je je vakantie relaxt begint of heerlijk geniet van je welverdiende weekend.

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Het sanitair van Duravit is erg universeel en is geschikt voor iedere stijl badkamer

Duravit heeft het badkamermeubelprogramma vandaag de dag uitgebreid met een nieuwe, universele console-reeks. Het nieuwe, logische systeem maakt de badkamerplanning nog eenvoudiger en persoonlijker. Een verscheidenheid aan mogelijke badkamermeubelcombinaties voor een badkamer met Duravit en oppervlakteafwerkingen maken talloze individuele varianten mogelijk. Hierdoor is er altijd een enorme selectie voor verschillende budgetten en levensstijlen. Naar wat voor soort Duravit sanitair gaat je voorkeur uit?

Duravit badkamers worden continu doorontwikkeld volgens de laatste trends op woongebied

Nieuwe vrijheid in de badkamer, met eenvoud naar meer individualiteit. Het sanitair van Duravit wordt continu doorontwikkeld en past hierdoor moeiteloos bij de laatste woontrends die er spelen. De collectie zorgt altijd voor erg veel sfeer die zichzelf weerspiegelt. Je geeft een persoonlijke touch aan de badkamer en dankzij de slimme ontwerpen heb je meer dan genoeg ruimte om lekker je eigen ding te doen. Kom gerust eens een keer langs in de aangesloten badkamerwinkel en ontdek de complete collectie.

De badkamermeubels van Duravit zijn comfortabel, modern, veelzijdig en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding

Comfortabel, modern, veelzijdig en een goede prijs-kwaliteitverhouding: Duravit heeft het ideale assortiment voor iedere stijl badkamer. De collecties worden ontworpen door de beste designers in de sanitair industrie en kenmerkt zich door heldere vormen, doordachte functionaliteit en comfortabele kwaliteit. De karakteristieke, ergonomische details zijn terug te vinden in het assortiment en geven een badkamer met Duravit zijn ware originaliteit. Het gereduceerde uiterlijk van de serie is flexibel genoeg om in elke moderne badkamersfeer te passen. In combinatie met een goede prijs-kwaliteitverhouding wordt Duravit het ideale assortiment voor jong en oud. Kies jij binnenkort ook voor badkamermeubels van Duravit in je eigen badkamer?