7 dagen geopend
16 showrooms
Gratis impressietekening
Direct leverbaar
9.5
9.5 uit 530 reviews
98% beveelt ons aan

Reviews over Sanitairpakket

Ontdek wat klanten van ons vinden of laat zelf een review achter.

Beoordeling
  • 84 reviews
  • 19 reviews
  • 3 reviews
  • 0 reviews
  • 0 reviews
{Jouw mening in een zin:1}
21-09-2021

Goed geholpen goed naar onze wensen gevuld wat wij graag wilden

Kundige adviseur
20-09-2021

Kundige adviseur die met ideeen kwam waar wij beiden niet aan gedacht hadden. Maar nog belangrijker, helemaal niet opdringerig. Dat hebben we bij andere showrooms wel anders ervaren. Bedankt

In een woord: top!
17-09-2021

Via mijn broer naar een showroom van sanitairpakket geweest, ben zeer prettig geholpen! Perfecte website, gemakkelijk inspiratie opdoen en daarna in de showroom een mooie “maatwerk” badkamer laten tekenen. In een woord: top!

Prijs/kwaliteit is prima
12-09-2021

Prijs/kwaliteit is prima en de klant vriendelijkheid is in mijn ogen super. Geen poespas, maar gewoon eerlijk advies. Ruim en modern assortiment!

Afspraak in Den Haag
09-09-2021

Afspraak in Den Haag gehad, we zijn er goed geholpen. En de artikelen zijn ruim binnen de afgesproken levertijd geleverd.

Leuke designs
07-09-2021

Leuk concept! Mooie badkamers voor eerlijke, scherpe prijzen. Tijdens de afspraak met de adviseur kreeg ik heel fijn advies over hoe ik de indeling beter kon passen, zodat de ruimte beter benut kon worden. Daar denk je zelf niet over na. Ik raad het iedereen aan als je eerlijk en goede service wil.

Vriendelijk geholpen in de showroom
06-09-2021

Vriendelijk geholpen in de showroom. Prima geregeld, snell en duidelijke service. Wij bevelen Sanitairpakket graag aan.

Niet opdringerig geholpen
03-09-2021

Super goed en niet opdringerig geholpen en eerlijk advies! Nog even wachten op de installatie, we krijgen de sleutel pas in januari. We zijn erg benieuwd!