Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar
9.4
9.4 uit 1410 reviews
98% beveelt ons aan

Reviews over Sanitairpakket

Ontdek wat klanten van ons vinden of laat zelf een review achter. Het invullen van het formulier kost nog geen 1 minuut. Wij leren graag van je!

Beoordeling
  • 105 reviews
  • 30 reviews
  • 5 reviews
  • 1 reviews
  • 0 reviews
Betaalbaar sanitair
21-11-2023

Sanitairpakket heeft mijn verwachtingen overtroffen. De website is overzichtelijk en eenvoudig, waardoor ik moeiteloos inspiratie kon opdoen voor mijn ideale badkamer. Snelle levering en uitstekende prijzen van hun partner maken het compleet. Een aanrader voor iedereen op zoek naar betaalbaar sanitair!

Goed te woord gestaan.
29-08-2023

Goed te woord gestaan.
Nadeel alleen losse producten en geen showroom met badkameropstellingen

Ik ben ontzettend tevreden met mijn afspraak
13-08-2023

Ik ben ontzettend tevreden met mijn afspraak, de badkamer en wc die ik heb uitgezocht en Raymison die mij hier uitstekend bij heeft geholpen. De kennis, klantvriendelijkheid, het meedenken, openheid en geven van tips en adviezen heeft mij ontzettend geholpen.

Mooie nieuwe badkamer
09-08-2023

Ik ben erg tevreden met onze nieuwe moderne badkamer. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en behoeften en hebben een badkamerruimte gecreëerd die modern, functioneel en rustgevend is. De medewerkers van Sanitairpakket en Q1 zijn verder zeer behulpzaam, van advies tot levering alles is prettig verlopen.

Goed advies in de showroom
05-07-2023

Goed advies in de showroom. De producten zijn na bestelling keurig op tijd geleverd. Alles gebundeld op een pallet en in één keer geleverd.
Verder een hele goede prijs kwaliteit verhouding!

Advies is heel goed
10-06-2023

Heel netjes te woord gestaan. De medewerker in de showroom luistert goed naar je wensen. Heel blij met het resultaat!
Alleen jammer dat we geen kopje koffie kregen aangeboden 😉

positieve ervaring
09-05-2023

Het adviesgesprek heeft geholpen om weloverwogen keuzes te maken bij het samenstellen van onze badkamer. Verkopen nam de tijd.
Daarnaast een bovengemiddelde prijs kwaliteitsverhouding.

Uitgebreid assortiment
19-04-2023

Het assortiment is uitgebreid en de prijzen zijn scherp. Het advies en offertetraject verliep soepel en snel. Ik was vooral onder de indruk van de snelle levering en de goede kwaliteit van de producten die we hebben besteld.