Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Populaire badkamertrends van dit moment

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Inspiratie voor jouw toekomstige badkamer

Ben je aan het overwegen om binnenkort je badkamer te verbouwen? Of heb je onlangs je eerste nieuwbouwwoning gekocht en wil je daarom graag de inboedel uit gaan zoeken? In beide gevallen ben je druk op zoek naar de laatste trends op badkamergebied en mooie complete badkamers. Want laten we eerlijk zijn, je badkamer moet een oase van rust zijn en ingericht zijn met de laatste kleuren en materialen. In dit artikel lees je wat de populaire badkamertrends van dit moment zijn. In dit artikel lichten we vier populaire badkamertrends van dit moment toe:

  • Betonlook badkamers
  • Innovatieve badkamers
  • Houtlook badkamers
  • Donkere badkamers

Een betonlook badkamer en industriële badkamer

Een van de grootste trends die op dit moment aanwezig is, en in de toekomst ook nog wel gaat blijven, is een betonlook badkamer en industriële badkamer. Deze stijl herken je aan het gebruik van grijze tegels, grijze gietvloeren en zwarte accenten. Denk hierbij aan een zwarte radiator, zwarte kraan en zwarte wasbak. Maar daarnaast lenen kranen in een koperkleur zich ook erg goed voor deze stijl badkamer. Of je nu een grote ruimte of een kleine ruimte hebt, voor iedere badkamer is dit de ideale keuze.

Betonlook badkamer

 

Een badkamer met allerlei handige nieuwe slimme innovaties

Voor de echte gadget liefhebber mag een slimme badkamer eigenlijk niet ontbreken. Zo kun je de badkamer bijvoorbeeld stijlvol inrichten met slimme sensorlampen. Hierdoor kan de verlichting direct aanspringen als je in de badkamer loopt. Ideaal als je bijvoorbeeld in de nacht naar het toilet moet of juist vroeg de wekker moet zetten voor het werk. In veel gevallen kun je de verlichting ook nog eens op een bepaald tijdstip instellen, waardoor de sterkte bijvoorbeeld in de nacht lager is dan overdag. Daarnaast heb je ook de keuze uit een douche die werkt op touchscreen, slimme kranen en slimme spiegels.

Breng sfeer aan in de badkamer door te kiezen voor houtlook

Hout in de badkamer lijkt natuurlijk niet erg logisch. Gelukkig is hier vandaag een goed alternatief voor. Breng bijvoorbeeld houtlook tegels aan in de badkamer. Deze tegels kun je bijvoorbeeld leggen in een visgraatpatroon. Erg goed te combineren met bijvoorbeeld een eiken(look) badkamermeubel of houten wandpanelen. In veel gevallen bestaat er vandaag ook echt hout dat behandeld is met een krachtige waterbestendige coating.

Houtlook badkamer

 

Donkere kleuren in de badkamer

Steeds vaker zie je vandaag de dag een badkamer in donkere kleuren. Denk hierbij aan meubels in een donkere kleur of een donkere kleur verf op de muur. Je zorgt hierdoor direct voor een hotel-chique look.

Donkere badkamer

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat alle mogelijkheden zijn voor jouw toekomstige badkamer? Neem dan eens een kijkje tussen al onze complete badkamer pakketten en vind jouw droombadkamer of plan direct een afspraak in één van onze aangesloten showrooms.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: