Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Plattegronden badkamers

Geschreven door Sanitairpakket

3 minuten leestijd

De meerwaarde van: plattegronden badkamers. Een nieuwe badkamer is echt een waardevolle investering voor je woning. Zeker als je van een optimaal wooncomfort wilt genieten! Hoewel je natuurlijk altijd zelf een nieuwe badkamer kunt samenstellen en zo een prachtige inrichting kunt verkrijgen, zijn er zeker ook voordelen verbonden aan vaste badkamer pakketten.

Dergelijke pakketten zijn enkel mogelijk dankzij de juiste plattegrond, en dat is waar een speciaalzaak of specialist je bij kan helpen. Maar waarom zou je nu voor een plattegrond van een badkamer moeten kiezen? En welke service kan een speciaalzaak je zoal bieden? Lees snel verder voor meer info!

Bekijk complete badkamers

Wat zijn plattegronden badkamers?

Plattegronden badkamers zijn badkamers die gebouwd worden op basis van een vaste plattegrond. Dit brengt natuurlijk heel wat voordelen met zich mee. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun nieuwe badkamer op deze overzichtelijk en gestructureerde manier te laten ontwerpen en bouwen.

Wil je graag meer weten over de belangrijkste voordelen van plattegronden voor badkamers? Lees dan snel verder!

plattegronden-badkamers

De belangrijkste voordelen van plattegronden badkamers

De juiste badkamer inspiratie vinden is niet altijd gemakkelijk, zeker als je weet dat er tegenwoordig zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Gelukkig is het wel degelijk mogelijk om de beste optie te vinden, en dat kan als je gebruik maakt van plattegronden badkamers.

Hieronder een duidelijk overzicht van de belangrijkste voordelen:

Een complete badkamer, in één keer

Ten eerste biedt zo’n plattegrond badkamer je de mogelijkheid om in één aankoop meteen een complete badkamer te ontwerpen en te laten bouwen. Dat scheelt heel wat tijd, geld en energie, dus waarom zou je er langer over doen dan nodig is om van je nieuwe badkamer te genieten? Dankzij vaste pakketten en een duidelijk overzicht op de inrichting van je badkamer aan de hand van een professionele plattegrond richt je de ruimte helemaal, tot in de kleinste details, in.

Meer overzicht op je nieuwe badkamer

Daarbij bieden plattegrond badkamers natuurlijk als voordeel dat je een veel beter overzicht hebt op je badkamer, welke keuze je ook maakt op het vlak van stijl en afmetingen. De plattegronden geven in één oogopslag alle nodige informatie over de plaatsing van meubilair, douche, bad en wastafels, maar ook bijvoorbeeld de verschillende afmetingen. Zo laat je niets aan het toeval over en heb je veel meer controle over de bouw van je nieuwe badkamer!

Voor elke stijl een oplossing

Nog een belangrijk voordeel van plattegronden badkamers? Er bestaan oneindig veel mogelijkheden op het vlak van design, stijl en inrichting. Van een landelijke badkamer met mooie houten kastdeurtjes en veel houten elementen tot een moderne badkamer met meer lichte kleuren en een strakke look, alles kan. Op die manier creëer je snel een prachtige badkamer die voor jouw woonstijl de beste uitkomst biedt. En dat komt de uitstraling van je woning als geheel natuurlijk alleen maar ten goede!

Zelf je inrichting kiezen

Hoewel jouw speciaalzaak gebruik maakt van vaste, specifiek plattegronden badkamers met een vaste indeling en voorzieningen, houd niets je tegen om zelf aanpassingen aan te maken. Heb je een prachtige badkamer gevonden, maar zijn er bepaalde zaken op de plattegrond die je niet aanstaan? Dan kan je gemakkelijk een aantal dingen weglaten of eraan toevoegen, tot het geheel helemaal aan je verwachtingen voldoet!

plattegronden-badkamers

De meerwaarde van professioneel opgestelde plattegronden badkamers

Het aanbod aan complete badkamers bij jouw speciaalzaak maakt het zeker gemakkelijker om precies de goede stijl, inrichting en afmetingen te vinden. De vraag is nu: waarom zou je voor een professionele plattegrond badkamer moeten kiezen? En wat zijn de voordelen van zo’n plattegrond?

Een waarheidsgetrouwe weergave van je badkamer

Een badkamer op foto ziet er bijna altijd goed uit, maar dankzij een duidelijke plattegrond heb je écht een waarheidsgetrouw beeld van de inrichting en afwerking. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

De juiste afmetingen kennen én aanpassen

Daarbij geeft een plattegrond voor je badkamer je de mogelijkheid om heel specifiek en nauwkeurig afmetingen te kennen en waar nodig aan te passen. Zo valt alles mooi samen in je nieuwe badkamer, en dat is natuurlijk belangrijk als je wilt dat het resultaat visueel aantrekkelijk is.

plattegronden-badkamers

Ten slotte kan een badkamer op basis van een plattegrond je alle nodige houvast bieden om het juiste advies te vragen bij jouw speciaalzaak. Zo krijg je een antwoord op vragen als: wat zijn de mogelijkheden qua inrichting? Hoe kan ik het beste maken van de beschikbare ruimte in mijn badkamer?

Ontwerp de mooiste badkamer voor jouw woning

Complete badkamers geven je hoe dan ook de kans om je woning prachtig af te werken met een badkamer die mooi oogt, duurzaam is én qua indeling ook nog eens aan je verwachtingen voldoet. Vertrouw je daarbij op de service van een specialist, dan is het plaatje helemaal compleet!

plattegronden-badkamers

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: