Vraag een gratis advies aan

Creëer jouw droombadkamer samen met onze specialisten. We helpen je graag verder binnen elke stijl en ieder budget, in een van de 16 showrooms bij jou in de buurt. 7 dagen per week geopend. En door slim inkopen, altijd de scherpste prijs voor jouw badkamer.

Gratis en geheel vrijblijvend
Al meer dan 12.000 keer aangevraagd
  • We bellen je binnen 24 uur om je wensen door te spreken en het gratis adviesgesprek te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Inspiratie en advies op maat
  • Ontvang een gratis 3D ontwerp
  • Professionele installatie mogelijkheden
16 aangesloten showrooms!

Wat houdt een adviesgesprek precies in?

Een badkamer samenstellen betekent keuzes maken. Bij Sanitairpakket wijzen we je met goed advies en een optimale service graag de weg naar jouw perfecte badkamer of toiletruimte, binnen elke stijl en ieder budget. Dat doen we in een aantal stappen:

In 5 stappen een advies waar je blij van wordt

1Plan een afspraak

Vul je gegevens in en we bellen je binnen 1 werkdag om je wensen door te spreken en een gratis en vrijblijvend adviesgesprek te plannen.

2Het adviesgesprek

Een badkamer samenstellen betekent keuzes maken. Bij Sanitairpakket wijzen we je met goed advies en een optimale service graag de weg naar jouw perfecte badkamer of toiletruimte, binnen elke stijl en ieder budget.

3Ontvang een 3D ontwerp

Aan de hand van het adviesgesprek maken we een 3D ontwerp op maat. Zo krijg je een duidelijk beeld van de mogelijkheden.

4Krijg de scherpste offerte

Sanitairpakket biedt een ruim assortiment, waardoor vrijwel alles mogelijk is. Van budget tot de mooiste designer merken. Altijd voor de scherpste prijs.

5Bestel jouw badkamer

Bestel vaak direct uit voorraad en ontvang de gewenste producten. Geniet van je nieuwe badkamer!