Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Over ons

Sanitairpakket is gemaakt met één doel voor ogen: klanten dé manier bieden om hun droombadkamer samen te stellen. En door slim inkopen kunnen we dat voor de aller scherpste prijzen van Nederland.

Design badkamers voor de beste prijs

Sanitairpakket is zo ontworpen dat jij gemakkelijk online inspiratie kan opdoen. Onze aangesloten showrooms helpen je vervolgens verder met het samenstellen van een badkamer op maat, met daarbij alle tastbare voordelen van een fysieke showroom. Zij helpen je bij het vinden van de juiste producten, houden je op de hoogte van je bestelling en zorgen ervoor dat je bestelling op tijd ontvangt. En dat kunnen we door slim inkopen voor de beste prijzen van Nederland.

Grootste aanbod van Europa

Met ruim 100 iconische badkamer designs van 6 verschillende ontwerpers, hebben wij het grootste online aanbod badkamers van Europa. Met deze ruime keuze helpen we jou op weg naar je droombadkamer. Wil je iets veranderen aan een badkamer? Geen probleem, al onze badkamers zijn in diverse opstellingen, kleuren, afmetingen en prijsklassen leverbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Iedereen een droombadkamer

Via Sanitairpakket geen vervelende en opdringerige verkopers of veel te hoge offertes. Laat je bij ons online inspireren, kies je favoriete badkamer(s) en plan een afspraak bij één van de 17 aangesloten showrooms. Onze specialisten voorzien je tijdens de afspraak van een advies op maat, een 3D ontwerp en de beste prijs voor jouw droombadkamer. Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.