Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Nieuw toilet inclusief montage – wat kost het?

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Wat zijn de kosten van een nieuw toilet, inclusief montage?

Ben je aan het overwegen om binnenkort het toilet grondig aan te pakken? Bijvoorbeeld nadat je al hebt gekozen voor een mooie complete badkamer? In dat geval is de kans erg groot dat je op dit moment al goed weet hoe de uitstraling gaat worden. Wellicht heb je al die ene perfecte tegel uitgezocht of een scherpe deal gevonden voor een inbouwtoilet met fontein. Maar wat gaat een nieuw toilet inclusief montage nou precies kosten? Je leest er in dit artikel meer over.

Bekijk onze complete badkamers

Toilet inclusief montage: hoe ingrijpend gaat de renovatie worden?

Wat het bedrag gaat zijn voor de renovatie van het toilet inclusief montage, hangt voor een groot deel af van de intensiteit van de renovatie. Het ene toilet heeft immers meer aandacht nodig dan de ander. En heb je onlangs de sleutels van een nieuwbouwwoning gekregen of woon je in een statig pand uit de jaren ’30? Ook de staat van je woning draag voor een groot deel bij aan de kosten van de renovatie. Hieronder lees je een globale inschatting per situatie:

  • Een kleine toilet renovatie
  • Een middelgrote toilet renovatie
  • Een grote toilet renovatie

1. Kleine toilet renovatie

Kies je voor een kleine toilet renovatie? In dat geval vernieuw je een kleine toilet ruimte. Denk hierbij aan het vervangen van een kraan, fontein, toilet en het vervangen van de wandtegels en vloertegels. Voor een kleine toilet renovatie kun je een bedrag in gedachten houden van €2.000,- inclusief montage kosten. Let op: dit is een inschatting. Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de toiletruimte en actuele marktprijzen.

2. Middelgrote toilet renovatie

Tijdens een middelgrote toilet renovatie wordt een toilet vervangen, samen met een fontein en de wandtegels en vloertegels. Maar ook stuc- en/of schilderwerk wordt aangepakt. Voor een bedrag van €3.000,- inclusief montage kosten krijg je een toilet van hoge kwaliteit terug. Denk hierbij aan een toilet van een kwalitatief goed merk en een fonteintje van hoogwaardig materiaal.

3. Grote toilet renovatie

Woon je in een oud pand, dan is het verstandig om te kiezen voor een grote toilet renovatie. In dat geval wordt het oude toilet volledig veranderd. Denk hierbij aan een nieuwe indeling van de ruimte, waardoor je erg creatief kunt zijn in je keuzes. Voor deze renovatie kun je een bedrag van ongeveer €4.000,- inclusief montage kosten in gedachten houden.

Een compleet toilet koop je bij Sanitairpakket

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen die een toilet renovatie je te bieden heeft? En start je liever vandaag dan morgen aan de transformatie? Een compleet toilet koop je bij Sanitairpakket. Je bent hierdoor altijd zeker van dat je niets over het hoofd ziet zodra je je nieuwe aankoop doet. Wel zo handig zodra de grote dag van de renovatie aanbreekt. Start jij binnenkort ook met die ene spannende renovatie in huis?

Voor meer informatie over de kosten voor het verbouwen van je toiletruimte of doucheruimte, neem eens een kijkje op Verbouwkosten.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: