Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Een marmere badkamer garandeert je van een een tijdloze look

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Een badkamer met een tijdloze look is niet altijd even gemakkelijk te vinden. Veel tegels zijn qua vorm en kleur erg gebonden aan een bepaald seizoen. Gelukkig is deze zorg met een marmerlook badkamer gelukkig verleden tijd. Het materiaal zorgt voor een onwijs luxe look en deze prachtige natuursteen heeft ook nog eens een strakke vintage uitstraling. Je tilt hierdoor de sfeer van je badkamer direct naar een hoger niveau. Het marmer is daarnaast ook nog eens een ware eyecatcher bij jou in de badkamer.

Een badkamer marmerlook is goed toe te passen in diverse soorten interieur stijlen

Een badkamer marmerlook hoeft niet direct te betekenen dat je voor een klassieke look gaat. Sterker nog, met het juiste soort sanitair kun je dit materiaal erg goed toepassen in diverse soorten interieurstijlen. Denk hierbij aan landelijk modern of stoer industrieel. Het feit dat het materiaal perfect past binnen diverse soorten interieurstijlen, is voor een erg groot deel te danken aan het ruime aanbod op het gebied van kleur, waaronder zwart, beige, rozerood en helderwit. Ook kun je er in veel gevallen voor kiezen of je de ader in het marmer minder of juist meer prominent terug wilt laten komen in de badkamer.

Marmerlook badkamer

Een badkamer met marmer met donker of licht sanitair

Een groot voordeel van een badkamer met marmer, is dat je het materiaal door de hele ruimte terug kunt laten komen. Kies er bijvoorbeeld voor om de vloer- en wandtegels van marmer te voorzien, of ga juist voor een speelse look en combineer een marmeren tegel in het natte gedeelte met bijvoorbeeld neutrale witte tegels in het droge gedeelte. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze om de badkamer te stijlen met donker of licht sanitair. Naar wat voor soort stijl gaat jouw voorkeur uit?

Een luxueuze sfeer in je badkamer dankzij marmerlook tegels

Door marmerlook tegels toe te voegen aan de badkamer, zorg je direct voor een luxueuze sfeer in je badkamer. Vind je vloer- en wandtegels in deze print net even wat te heftig? Dan kun je er ook altijd nog voor kiezen om het materiaal terug te laten komen in bijvoorbeeld een vaas, een toiletrolhouder of in zeeppompjes. Hoe je het uiteindelijke pakket ook samen gaat stellen, met marmer zorg je altijd voor een relaxte en rustgevende sfeer.

Badkamer marmerlook

De marmeren tegels bepalen voor een erg groot deel de sfeer van de badkamer

Wat voor soort marmeren tegels het beste zijn, hangt vooral af van je persoonlijke smaak. Zo zorgt een tegel in het beige of poeder roze bijvoorbeeld voor een hotel-chique gevoel, terwijl marmer in een frisse kleur juist erg veel design toevoegt aan de ruimte. Een badkamer in het marmer vormt onderdeel van een van de vele mogelijkheden die Sanitairpakket je te bieden heeft. Bekijk het complete pakket alvast online en laat je inspireren. Wie weet voeg jij binnenkort ook deze luxe toe aan jouw badkamer!

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: