Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Kleine badkamer inspiratie

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Kleine badkamer inspiratie nodig? Als je in het bezit bent van een woning met een kleine badkamer, weet je maar al te goed dat het nog belangrijker is om zo goed mogelijk na te denken over het design van de ruimte. Je wilt immers optimaal gebruik maken van iedere vierkante meter en de ruimte moet luchtig en licht aanvoelen. Om je alvast op weg te helpen in je zoektocht naar het perfecte ontwerp, geven we je de nodige kleine badkamer inspiratie. In dit artikel doe je de nodige inspiratie op voor een mooi en compleet geheel.

  • Wat voor sanitair
  • Gebruik van de ruimte
  • Stijl van de ruimte

Bekijk badkamer inspiratie

Wat voor sanitair wil je graag terug laten komen in de badkamer?

Voordat je druk op zoek gaat naar nieuwe badkamers, is het belangrijk om in het begin even goed na te denken aan welke punten de ruimte precies moet voldoen.

Kleine badkamer met bad

Laat je bijvoorbeeld graag een mooi en royaal bad terugkomen in het design of heb je genoeg aan een prachtige kleine badkamer met inloopdouche? Gaat je voorkeur uit naar een enkele of meerdere wastafels? En heb je al nagedacht over de kleur van het sanitair? Het zijn allemaal belangrijke kleine badkamer inspiratie punten die je zeker goed moet overwegen.

kleine-badkamer-inspiratie

Kleine badkamer inrichten: ga slim om met het gebruik van kleur in de ruimte

Als je eenmaal weet aan welke punten de complete badkamer moet voldoen, wordt het tijd om na te denken over de kleur en het design. Ga slim om met het gebruik van kleur in de ruimte. Zo lenen tegels in een lichte kleur zich erg goed voor een kleine ruimte, mede doordat de ruimte hierdoor optisch groter lijkt en de uitstraling krijgt van een luxe kleine badkamer. Daarnaast kun je ook nog slimme elementen zoals een grote spiegel en een wit wastafelmeubel toevoegen voor een ruimtelijk effect.

Zorg ervoor dat de complete ruimte in dezelfde stijl uit wordt gevoerd

Op het gebied van kleine complete badkamers is er bij Sanitairpakket enorm veel keuze. Het grootste voordeel? Je profiteert altijd van een erg leuke prijs en je kiest ook nog eens voor een compleet pakket. Hierdoor weet je zeker dat de indeling van de ruimte perfect op elkaar af is gestemd en in dezelfde stijl uit wordt gevoerd. Je zorgt voor meer rust in de ruimte en bent hierdoor een stap dichterbij naar je perfecte mini-oase. Naar wat voor soort design gaat je voorkeur uit?

kleine-badkamer-inspiratie

Meer kleine badkamer inspiratie? Breng een bezoek aan de aangesloten badkamerwinkel

Omdat je waarschijnlijk maar eens in je leven een nieuwe badkamer gaat kopen, is het volkomen normaal dat je hier erg goed in wilt worden geholpen. Meer weten? Breng een bezoek aan de aangesloten badkamerwinkel. Een team van specialisten staat hier altijd voor je klaar en kan je als geen ander voorzien van een eerlijk en betrouwbaar advies. Je weet hierdoor zeker dat je een compleet pakket gaat komen dat perfect aansluit op je budget, op de ruimte die je hebt en op de stijl waar je voorkeur naar uitgaat.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: