7 dagen geopend
16 showrooms
Gratis impressietekening
Direct leverbaar

Klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Waarover gaat je vraag?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenservice is en blijft altijd onze eerste prioriteit. We werken voortdurend aan het verbeteren van elk onderdeel van de klantervaring – van het gebruiksvriendelijker maken van onze website tot het leveren van de beste badkamer pakketten. Heb je een vraag? Dan helpen we graag! Wij zijn bereikbaar op: 085 303 3912 (maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00).

Klantenservice Sanitairpakket

Veel gestelde vragen

Producten weglaten of extra producten bestellen is geen enkel probleem! We maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte. Een pakket bestaat daarnaast altijd uit nieuwe artikelen.

Je nieuwe badkamer kan geïnstalleerd worden door je eigen installateur, maar we kunnen je ook in contact brengen met onze professionele montagepartners. Plan een gratis afspraak en we geven je graag meer informatie over de installatie mogelijkheden.

Jazeker! Alle pakketten zijn naar wens aan te passen. Vraag een afspraak aan en wij maken geheel vrijblijvend een ontwerp op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De adviseurs gaan met jou om tafel om stijlen te bekijken, kleuren en materialen te vergelijken en schetsen te maken. Om deze tijd zo goed mogelijk te benutten werken zij alleen op afspraak.

Een sanitairadvies is geheel gratis en kun je inplannen in een van de 16 showrooms waarmee wij samenwerken.