Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenservice is en blijft altijd onze eerste prioriteit. We werken voortdurend aan het verbeteren van elk onderdeel van de klantervaring – van het gebruiksvriendelijker maken van onze website tot het leveren van de beste badkamer pakketten. Heb je een vraag? Dan helpen we graag! Wij zijn bereikbaar op: 085 303 3912 (maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00).

Klantenservice Sanitairpakket

Veel gestelde vragen

Waarom werken jullie alleen op afspraak?
De adviseurs gaan met jou om tafel om stijlen te bekijken, kleuren en materialen te vergelijken en schetsen te maken . Om deze tijd zo goed mogelijk te benutten werken zij alleen op afspraak.

Wat kost het sanitairadvies?
Een sanitairadvies is geheel gratis en kun je inplannen in een van de 15 showrooms waarmee wij samenwerken.

Kan ik iets wijzigen aan een badkamer?
Producten weglaten of extra producten bestellen is geen enkel probleem! We maken hiervoor graag een vrijblijvende offerte. Onze designs bestaan daarnaast altijd uit nieuwe artikelen.

Kunnen jullie de badkamer ook installeren?
Je nieuwe badkamer kan geïnstalleerd worden door je eigen installateur, maar we kunnen je ook in contact brengen met onze professionele montagepartners. Plan een gratis afspraak en we geven je graag meer informatie over de installatieservice.

Mijn badkamer heeft een ander formaat, leveren jullie ook maatwerk?
Jazeker! Alle badkamers zijn naar wens aan te passen. Vraag een afspraak aan en wij maken geheel vrijblijvend een ontwerp op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos!