Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Trend: Hexagon tegels in de badkamer

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Heb je al eens een keer gedacht aan hexagon tegels? Als het aankomt op trends bij jou in de badkamer, dan zijn er altijd wel een paar elementen die net even wat meer aandacht verdienen. De tegels op de vloer en aan de muur zijn daar een erg goed voorbeeld van. Vandaag de dag is er veel meer keuze dan enkel een vierkante of een rechthoekige tegel.  Wat de voordelen zijn een hexagon tegel bij jou in de badkamer en waar je zoal op moet letten tijdens het uitzoeken van deze tegels, lees je hier.

Bekijk onze complete badkamers

Hexagon tegels zorgen voor een erg speelse uitstraling

Je tovert de badkamer in jouw huis natuurlijk het liefste om tot een kleine mini-oase. Daarom is het belangrijk dat de ruimte erg veel rust uitstraalt. Alleen op deze manier kom je even helemaal tot rust na een lange werkdag of als je start aan je welverdiende uitstraling. Hexagon tegels in de badkamer zorgen voor een erg speelse uitstraling, maar zorgen dankzij het symmetrische patroon ook voor een sereen totaalplaatje. Tip! Kies ervoor om de tegels af te wisselen met grote vierkante tegels, zodat je zorgt voor een erg aangename balans in de ruimte.

hexagon-tegels

Je herkent hexagon tegels aan de zeshoekige vorm

Weet je op dit moment precies waar je de hexagon tegels aan kunt herkennen? Je herkent de tegels aan de zeshoekige vorm. De tegels zijn te verkrijgen in zowel grote formaten als kleine formaten. Dit betekent ook dat er voor iedere afmeting badkamer een geschikte tegel te vinden is. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor de tegels bij jou in de ruimte? 

Je kunt online meer dan genoeg inspiratie opdoen

Het is helemaal niet zo gek dat het uitzoeken van een tegel in een zeshoekig ontwerp niet altijd even makkelijk is. Want wat voor formaat zoek je nu precies? Wil je graag een aantal kleuren met elkaar vergelijken? En ben je benieuwd hoe de tegels matchen met andere designs? Je kunt online meer dan genoeg inspiratie opdoen. Hierdoor zie je ook meteen hoe de designs goed te combineren zijn met bijvoorbeeld het sanitair of een bepaald wastafelmeubel waar je voorkeur naar uitgaat.

badkamer-hexagon-tegels

Enthousiast over de hexagon tegel? Laat je van tevoren altijd even adviseren door een specialist

Als je je badkamer gaat renoveren of gaat verbouwen, haal je natuurlijk het liefste zo snel mogelijk het nieuwe interieur in huis. Dat is helemaal niet zo gek, want hierdoor ben je net weer een stapje dichterbij die ene mini-oase van je dromen. Ga je over tot de aankoop van een tegel in een zeshoekig ontwerp? Laat je van tevoren altijd even adviseren door een specialist. Hierdoor kom je nooit voor gekke verassingen te staan en je weet ook nog eens zeker dat je geniet van een perfect totaalplaatje bij jou in huis.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: