Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Een zwarte badkamer voor een tijdloos en elegant design

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Als het aankomt op een goede kleur voor de badkamer, denken veel mensen niet zo snel aan een zwarte badkamer. Vaak wordt deze kleur namelijk gekoppeld aan het idee dat het een ruimte kleiner laat ogen of dat het zelfs een beetje claustrofobisch aan kan voelen. Gelukkig zijn er vandaag de dag meer dan genoeg mogelijkheden om je badkamer ruimtelijk aan te laten voelen. Kies bijvoorbeeld voor zwart sanitair van de specialist. Je weet hierdoor zeker dat je zorgt voor een ruimte die stijlvol en tijdloos is en zorgt voor veel elegantie.

Kies voor een zwarte badkamer met veel (natuurlijk) licht

Als je kiest voor een van onze complete zwarte badkamers, let er dan van tevoren wel op dat je beschikt over veel (natuurlijk) licht? Hierdoor zorg je direct voor een hotel-chique gevoel en de ruimte gaat niet claustrofobisch aanvoelen. Daarnaast kan de kleur zwart, samen met felle kleuren en witte kleuren, op tal van interessante manieren worden gebruikt. Het is vooral aan jou hoe jij de badkamer van je dromen voor je ziet. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

badkamer zwart

De zwarte badkamermeubels zijn in tal van stijlen verkrijgbaar

Omdat de kleur zwart nooit uit de mode zal raken, ben je met een badkamer in het zwart ook zeker van een design waar je voor een erg lange tijd veel plezier aan gaat beleven. Wil je toch graag je persoonlijke touch toevoegen en liever niet de keuze maken voor een standaard design? Vandaag de dag zijn bijvoorbeeld zwarte badkamermeubels in tal van stijlen verkrijgbaar. Je weet hierdoor altijd zeker dat er ook voor jouw smaak meer dan voldoende keuze is.

Maak een badkamer zwart compleet door het kiezen van de juiste tegels

Als je ervoor kiest om je badkamer grondig te renoveren of volledig te verbouwen, is het uitzoeken van de juiste tegels misschien we de belangrijkste klus. Je bepaalt hierdoor voor een erg groot deel de sfeer en de stijl van de badkamer zwart. Je hebt in een van onze aangesloten badkamer winkels de keuze uit een erg breed aanbod, zoals metrotegels of klassieke vierkante tegels. De keuze is aan jou!

zwarte badkamer

In een compleet zwarte badkamer te heftig?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever een wat lichtere kleur tegel terug wilt zien in je badkamer of dat sanitair in het zwart je toch niet helemaal aanspreekt. In dat geval kun je ook altijd nog kiezen voor badkamer accessoires zwart. Je zorgt hierdoor voor een erg stoere look en de accessoires in het zwart passen ook nog eens perfect bij de rest van de badkamer. Overtuigd geraakt? Bekijk dan eens de mogelijkheden die we jou zoal te bieden hebben en stel de badkamer van je dromen eenvoudig en snel samen. Uiteraard kan een specialist in een van de aangesloten badkamers je meer vertellen over de complete pakketen waar je uit kunt kiezen.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: