Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

De voordelen van een witte badkamer in je woning

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Veel huiseigenaren kiezen er vandaag de dag voor om meer en meer kleur toe te voegen aan het interieur. Echter hoeft dit helemaal niet te zeggen dat je ook meer kleur toe moet voegen aan de badkamer. Sterker nog, een witte badkamer brengt vele voordelen met zich mee en de kleur wit hoeft niet saai of onaantrekkelijk te betekenen voor je woning. In dit artikel lees je alle voordelen over een badkamer in het wit in je woning.

Bekijk complete badkamers

Zorg voor een schoon en glanzend resultaat met wit sanitair in een witte badkamer

Een badkamer in het wit brengt val van voordelen met zich mee. De kleur wit ziet er namelijk altijd erg schoon en glanzend uit. Hierdoor voelt de ruimte direct brandschoon aan. Omdat je het gebruik van felle kleuren links laat liggen, zal het totaalplaatje ook nog eens meer open aanvoelen en eruitzien alsof je ineens meer extra vierkante meters in de badkamer hebt. Met wit hoef je je niet langer meer zorgen te maken dat je badkamer er in de loop van de tijd vervaagd of oud uit komt te zien. Daarnaast werkt de kleur ook nog eens erg kalmerend, wat wel zo fijn is is als je een zware dag achter de rug hebt.

Badkamer wit

Het samenstellen van witte badkamers start met het uitzoeken van witte tegels

Begin bij het samenstellen van je witte badkamer met het uitzoeken van witte tegels. Dit bepaalt immers voor een erg groot deel de sfeer en de stijl van de ruimte. Gelukkig zijn er vandaag de dag meer dan genoeg mogelijkheden. Je kunt hierbij denken aan een witte metrotegel, of je gaat bijvoorbeeld voor een trendy stijl die lijkt op marmer met een paar subtiele aderen die door de print van de tegel. Door te kiezen voor deze bekende adering, ziet de vloer of de wand er minder steriel uit en je zorgt direct voor onwijs veel sfeer in de badkamer.

Een badkamermeubel wit zorgt voor de nodige elegantie in de badkamer

Heb je de juiste tegel gevonden? Bedenk dan ook wat je met bijvoorbeeld het wastafelmeubel doet. Een wit badmeubel met een kwartsblad zorgt voor de nodige elegantie in de badkamer. Combineer het meubel met witte kasten in een eenvoudige stijl en maak de ruimte optisch groter met een spiegel in wit of zilver. Daarnaast lenen houten accenten zich ook perfect voor een badkamer in Scandinavische stijl.

Witte badkamer

Maak de ruimte compleet met fris en eigentijds wit sanitair

Om de badkamer compleet te maken, mag fris en eigentijds wit sanitair natuurlijk niet ontbreken. Onze complete pakketten bevatten enkel sanitair van de beste merken, zodat je altijd kunt vertrouwen ope en uitstekende kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaande badkuip en maak de ruimte compleet met een praktisch hangend toilet en een stijlvolle witte radiator. Ontvang je graag meer informatie over alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van witte badkamer? Kom dan eens een keer langs in een aangesloten sanitairwinkel en laat je vrijblijvend informeren.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: