Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Complete badkamer laten ontwerpen

Geschreven door Sanitairpakket

3 minuten leestijd

Weet je niet precies hoe je dient te beginnen en wil je liever je badkamer laten ontwerpen door een specialist? Dit is geen probleem en vaak een goede keuze! Samen met de specialist bespreek je je wensen, die direct voor je ontwerpen worden in een 3D-layout. Je krijgt dan ook een professionele 3D tekening en een geheel vrijblijvend deskundig advies. Een badkamer hoef je natuurlijk niet elke dag te laten ontwerpen, en daardoor kan het lastig zijn. Weet je al precies hoe je de inrichtingsstijl van je nieuwe badkamer wilt laten worden? Kies je bijvoorbeeld voor een ligbad of een ruime en grote douche? Dit kan natuurlijk worden opgenomen in het ontwerp van de nieuwe badkamer. Laat je dan ook inspireren door de vele verschillende badkamers en ontdek wat het beste bij jouw stijl in huis past. Elke ontworpen badkamer is anders en zal dan ook in andere behoefte voorzien. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen zo gek niet bedacht worden. Een complete badkamer laten ontwerpen kan dan ook enorm leuk zijn!

  • Door de specialist
  • Zelf ontwerpen
  • Tips voor het ontwerp

Complete badkamer ontworpen door de specialist

Alvorens het ontwerp, volgt er natuurlijk een adviesgesprek. Heb je bijvoorbeeld een kleine badkamer? Dan wil je natuurlijk toch het maximale van een complete badkamer behalen. De badkamer is een belangrijke plek waar je in het dagelijks leven relatief veel tijd in doorbrengt. Van douchen en badderen tot tandenpoetsen voor het slapengaan of in de ochtend. Maar hoe organiseer je je ruimte optimaal? Het inrichten van complete badkamers is niet eenvoudig, maar er zijn meer mogelijkheden dan je denkt. Met slimme tips kun je een kleine badkamer omtoveren tot een volledige badkamer die veel groter lijkt. Laat je complete badkamer dan ook ontwerpen om hem om te toveren tot een droombadkamer!

Zelf je complete badkamer ontwerpen?

Je kunt er voor kiezen om je volledige badkamer te laten ontwerpen door de specialist. In dit geval geef je enkel je wensen en de afmetingen van de badkamer door, en dan krijg je een verrassend ontwerp voorgeschoteld. Op deze wijze heb je een badkamer die aan je wensen voldoet en waar je veel profijt van kunt hebben. Echter is dit niet de enige optie. Ook kun je er voor kiezen om met een tool je eigen compleet badkamer ontwerp te maken. Hiervoor is in eerste instantie nog geen adviesgesprek nodig. Wanneer je dit ontwerp hebt gemaakt, is het wel slim om dit te overleggen met de specialist. Deze kan je namelijk precies vertellen wat wel en niet handig is, en kan je daarnaast helpen je ontwerp te verbeteren.

Tips voor het ontwerpen van jouw nieuwe badkamer

Een badkamer ontwerpen brengt veel extra dingen met zich mee waar je van te voren wellicht niet aan zou denken. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de plaatsing van de verschillende items. Zo heeft een douche natuurlijk een wateraansluiting nodig. Als je geen ervaren badkamer bouwer bent, kan het lastig zijn om te bepalen waar het handigste punt is voor het plaatsen van de douche. Daarnaast is het voor een badkamer belangrijk dat er gekeken wordt naar de plaatsing van een eventueel toilet, het plaatsen van een of meerdere wasbakken en wellicht het toevoegen van een bad. Deze verschillende items dienen goed op elkaar aangesloten te worden, zonder dat het ene de ander in de weg staat. Je wilt natuurlijk wel op een goede manier je tanden kunnen poetsen, zonder dat bijvoorbeeld het bad in de weg zit. Zorg er dan ook altijd voor dat wanneer je een badkamer ontwerp maakt, je genoeg ruimte overlaat om te kunnen lopen in de badkamer!

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: