Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Complete badkamer inclusief montage – voordelen & mogelijkheden

Geschreven door Sanitairpakket

3 minuten leestijd

Waarom een complete nieuwe badkamer met montage?

Als je een verouderde badkamer hebt, is het begrijpelijk dat je daar iets aan wilt doen. Zeker momenteel is het lucratief om je woning, specifiek je badkamer, te gaan verbouwen. Het kan de waarde van je woning ten goede komen. Je geld op de spaarrekening laten staan, levert tegenwoordig namelijk niets meer op.

Daarbij kun je vaak, door je hypotheek over te sluiten, een mooi kapitaal aanboren om een nieuwe complete badkamer inclusief montage te realiseren. Bij Sanitairpakket bieden wij breed scala aan complete badkamers maar welke voordelen heeft een nieuwe badkamer precies? En wat zijn de mogelijkheden op dit gebied? Wij hebben de voordelen en mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Bekijk complete badkamers

badkamers-eindhoven

Voordelen van een complete badkamer inclusief montage

Het renoveren van je badkamer inclusief montage en installatie neemt veel voordelen met zich mee. In de eerste plaats is kiezen voor een complete badkamer inclusief installatie ideaal om direct vloerverwarming in de badkamer te laten plaatsen.

Vloerverwarming in de badkamer
Met vloerverwarming kun je de sanitaire ruimte niet alleen een stuk comfortabeler maken, maar ook energiezuiniger. Verder is een badkamer met vloerverwarming goed om schimmelvorming en vochtoverlast tegen te gaan, omdat het vocht in de badkamer sneller verdampt. Doordat de warmte op zal stijgen vanuit de vloer, zal ook de luchtkwaliteit er op vooruit gaan. Zo ondervang je meerdere mogelijke problemen in één keer!

  • Comfortabele temperatuur in de badkamer
  • Voorkom mogelijke vochtproblemen
  • Betere luchtkwaliteit

Volledige ontzorging
Hiernaast is een ander belangrijk voordeel van een nieuwe complete badkamer met montage dat je volledig ontzorgd wordt. Je weet van te voren waar je aan toe bent omdat je een alles-in-één-prijs betaald. Vervolgens hoef je je nergens meer druk over te maken. 

Helemaal naar eigen wens
Ten derde is het fijne aan een nieuwe badkamer laten installeren dat je veel extra comfort krijgt. Zo kun je precies de wensen uit laten voeren, die je voor ogen hebt. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk bad laten plaatsen, je badkamer laten voorzien van strakke design radiatoren, een regendouche plaatsen, dit alles uiteraard geheel naar eigen smaak en stijl. Je zult verbaasd staan over wat er op het gebied van badkamer renovaties allemaal mogelijk is. De sanitaire keuze is reuze!

Nieuwe verlichting
Ten slotte is een interessant pluspunt van de badkamer vernieuwen, de kans om iets fraais te doen met de verlichting van de badkamer. Bepaal naast de stijl en model van de armaturen bijvoorbeeld ook welke kleur je je badkamer mee wilt geven met verlichting. De kleur van je verlichting kan namelijk erg sfeerbepalend zijn.

Complete badkamer met montage

Mogelijkheden om je badkamer compleet te laten leveren en installeren

Een complete badkamer inclusief montage biedt tal van mogelijkheden. Eigenlijk zijn tegenwoordig alle wensen die je hebt uitvoerbaar. Bij een complete badkamer renovatie bepaal je zelf de inrichting, de sanitair merken die gebruikt worden, de kleuren en natuurlijk de materialen (zoals een bad, inloopdouche, type wastafelkraan, etc.) die gebruikt worden.

Dit doe je in overleg met een specialist, die vervolgens jouw wensen tor in de puntjes en exact naar jouw wensen uitvoert. Een goede voorbereiding in overleg met de installateur en badkamer specialist is hierbij natuurlijk enorm belangrijk. Kies je voor een ervaren professional, dan weet je zeker dat er maatwerk wordt geleverd en jouw wensen haarfijn uitgevoerd worden.

  • Persoonlijk advies & offerte op maat
  • Ontvang een gratis impressie tekening

Jouw toekomstige badkamer

Ons team heeft complete pakketten ontworpen in diverse stijlen. Zo kun jij bij Sanitairpakket genoeg inspiratie op doen voor jouw nieuwe badkamer. Onze aangesloten showrooms kunnen je vervolgens verder helpen met het samenstellen van je complete badkamer en bieden de nodige ondersteuning voor de installatie.

Wil je een afspraak inplannen bij één van onze showrooms? Plan dan hier direct je afspraak.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: