Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamers Uden

Ontdek sanitair in de badkamerwinkel in regio Uden

De kans is groot dat je online al de nodige dosis inspiratie op hebt gedaan als het aankomt op de stijl van je gloednieuwe badkamer. Helemaal niet zo gek, wat deze ruime hoort een echte mini-oase te zijn. Gelukkig ben je bij Sanitairpakket altijd zeker van de beste badkamers in regio Uden in de mooiste designs die je je maar voor kunt stellen. Bekijk daarom alvast eens onze collectie online en breng een bezoek aan de aangesloten badkamerwinkel voor meer informatie.

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Geniet van prachtige badkamers in Uden met het beste sanitair

Niets is zo fijn dan helemaal ontspannen je dag te beginnen en te eindigen. Een prachtige badkamer en suite met het beste sanitair draagt daar voor een erg groot deel aan bij. Nadat je wakker bent geworden wandel je op de pantoffels of blote voeten naar een van de prachtige badkamers in Uden (met vloerverwarming). Zoek je favoriete outfit uit terwijl je het bad vol laat lopen of spring snel onder de douche, terwijl je net op tijd een handdoek uit de kast weet te vissen. Beschik je eenmaal over je eigen badkamer en suite, dan wil je niets anders meer.

Een hotel-chique gevoel met je eigen badkamer uit regio Uden

De kans is groot dat je je nog wel een badkamer kunt herinneren uit een (luxe) hotel. Hoe dit kan? Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen, de kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd en er is erg goed gekeken naar de indeling, zodat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de ruimte. Met een van de complete badkamers in regio Uden ervaar je ook dit hotel-chique gevoel, maar dan in je eigen woning.

Genoeg keuze in de aangesloten badkamerwinkel in regio  Uden

Voor iedere smaak is er meer dan genoeg keuze in de aangesloten sanitairwinkel Uden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een design in klassieke stijl, in Scandinavische stijl of in een moderne stijl. Weet je niet zeker hoe je deze stijlen voor je moet zien? Door gebruik te maken van onze handige filterfuncties, kom je er binnen een paar seconden achter welke designs het beste bij je passen. Doordat het sanitair in Uden als een compleet pakket wordt geleverd, weet je altijd zeker dat alle elementen in de badkamer perfect op elkaar af zijn gestemd.

Gratis inspiratietekening voor je woning in Uden

Op het gebied van de badkamer voor je woning in regio Uden zijn er tal van mogelijkheden. Heb je een van de badkamers met verfijnd sanitair in Uden uitgezocht, dan kun je deze nog altijd naar eigen wens personaliseren. Ideaal als je bijvoorbeeld graag een extra waskom wilt of extra opbergruimte aan je badkamer toevoegt. Kom daarom een keer langs in de badkamerwinkel in regio Uden en neem een gratis inspiratietekening mee naar huis. Het personeel denkt graag met je mee en kan je als geen ander adviseren over wat de beste opties zijn voor jouw badkamer.