Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamers Tilburg

Wat voor soort badkamer zoek je in Tilburg?

Heb je onlangs de sleutels gekregen van een prachtig statig pand in Hoogvenne? Woon je al enkele jaren met erg veel plezier in een nieuwbouwwoning in de Reeshof? Of woon je juist in een knus en gezellig arbeidershuisje in het zuiden van de stad? Waar je ook woont in Tilburg, de kans is groot dat je aan het overwegen bent om je badkamer eens een keer goed aan te gaan pakken. Het is immers een van de weinige ruimtes in huis waar je persoonlijke smaak zo sterk naar voren komt.

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Kies uit fraai en kwalitatief goed sanitair in Tilburg in verschillende stijlen

Kom je een keer langs in de aangesloten sanitairwinkel in Tilburg, dan merk je al snel dat er erg veel aanbod is als het op de stijl van de complete badkamer aankomt. Helemaal niet zo gek natuurlijk, want deze ruimte moet een echte oase worden en hierdoor perfect aansluiten op je persoonlijke voorkeur. Het moet een plek zijn waar je helemaal tot rust kunt komen en de ruimte wil je natuurlijk optimaal kunnen benutten. In de aangesloten sanitairwinkel in Tilburg ontvang je alle informatie over alle stijlen die verkrijgbaar zijn en je kunt altijd vertrouwen op advies op maat voor alle badkamers in Tilburg.

Naar wat voor soort badkamer Tilburg ben je op zoek?

In de aangesloten badkamerwinkel Tilburg krijg je vanaf het eerste moment al een erg goede indruk van de designs die er vandaag de dag mogelijk zijn. Zo ga je bijvoorbeeld voor minimalistisch als je kiest voor den Scandinavische stijl of je houdt ’t strak met een moderne stijl. Het beste van allemaal? De badkamers in Tilburg worden als een compleet pakket geleverd, zodat je zeker weet dat de volledige indeling helemaal goed op elkaar af is gestemd.

Top kwaliteit sanitair in de badkamerwinkel in Tilburg

Niet alleen ziet het sanitair Tilburg uit de compleet samenstelde pakketten er goed uit, de producten zijn ook nog eens van de beste kwaliteit. Ieder design wordt namelijk door het eigen ontwerpteam getekend, waardoor er ook uitsluitend rekening wordt gehouden met de mooiste materialen en de beste merken. Zo weet je zeker dat de badkamer die je uitzoek in de aangesloten badkamerwinkel Tilburg ook nog eens aan de hoogste standaarden voldoet.

Kom eens langs in de showroom in Tilburg?

Of je nu gaat voor een grondige verbouwing of slechts een renovatie van het sanitair, in beide gevallen wil je natuurlijk wel graag weten wat voor materiaal je in huis haalt. Kom daarom gerust eens een keer langs in de badkamerwinkel in Tilburg. De showroom is zeven dagen per week geopend, waar het kundige personeel graag antwoord geeft op al je vragen. Indien gewenst kun je hier ook een afspraak inplannen en neem je en inspiratietekening gratis mee naar huis. Om er 100% zeker van te zijn dat er ook voor jou een specialist beschikbaar is, kun je telefonisch een afspraak inplannen.