Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamers Sittard

Geef je badkamer een update en kies voor een van de pakketten van Sanitairpakket

Ben je na jarenlang woonplezier uitgekeken op de huidige stijl van je badkamer? Of heb je juist de sleutels van een nieuwbouwwoning gekregen en sta je te popelen om de badkamer in te gaan richten? In beide gevallen is de kans erg groot dat je een keuze kunt maken uit een van de vele badkamers in Sittard van Sanitairpakket. Onze naam verklapt het eigenlijk al, je hebt bij ons de keuze uit diverse complete badkamers in Sittard. Breng een bezoek aan de aangesloten badkamerwinkel in Sittard en ontdek de mogelijkheden die er voor je ruimte zijn.

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Naar wat voor stijl badkamer in Sittard ben je op zoek?

Een badkamer is een van de meest persoonlijke ruimtes als het op stijl aankomt. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat er vandaag de dag onwijs veel aanbod is op het gebied van badkamers. Naar wat voor stijl sanitair ben je op zoek in Sittard? Je hebt bij Sanitairpakket de keuze uit onder andere de volgende stijlen:

De mooiste en scherpst geprijsde complete badkamers in Sittard

Alle badkamers in Sittard vormen onderdeel van scherp geprijsde pakketten. Hierdoor haal je het sanitair en bijpassende tegels in één keer in huis. Ons team ontwerpt de mooiste en scherpst geprijsde badkamerpakketten. Doe inspiratie op en kies je favoriete pakket(ten) en plan een afspraak in de showroom van de aangesloten sanitairwinkel in Sittard. Je ontvangt hier gratis advies en krijgt een impressietekening om mee naar huis te nemen. Hierdoor kun je thuis rustig het voorstel van een van de complete badkamers in Sittard bekijken.

Ook voor de renovatie van het toilet breng je een bezoek aan onze aangesloten badkamerwinkel in Sittard

Het kan natuurlijk zo zijn dat je alleen het toilet gaat verbouwen, of dit juist samen doet met de badkamer. Ook voor de renovatie van het toilet breng je een bezoek aan onze aangesloten sanitairwinkel in Sittard. Geef je wensen door en ontvang een voorstel op maat. Er wordt graag met je meegedacht.

Adviesgesprek plannen in de badkamer showroom in Sittard?

Onze specialisten in de aangesloten showroom helpen je erg graag verder bij het vinden van je toekomstige droombadkamer of toiletruimte. Aarzel daarom niet om geheel gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in te plannen in Sittard!Wij staan 100% voor je klaar om samen met jou de ideale badkamer samen te stellen in Sittard, volledig uitgerust met topkwaliteit sanitair.