Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamers Oss

Een badkamer kopen in regio Oss? Kom langs bij Sanitairpakket

Zie je het al voor je? In het weekend geniet je van een heerlijk gezichtsmasker terwijl je baddert in je gloednieuwe bad, omringd door geur kaarsen. Je weet je baard tot in perfectie te trimmen voor een grote ronde spiegel met goede verlichting en geniet nog beter van een rijk douche foam onder de kop van een grote regendouche. Deze momenten lijken alleen maar voor te komen tijdens een weekendje weg in een hotel of op een heerlijk resort. Echter is het ook allemaal waar te maken in een van de badkamers in Oss van Sanitairpakket.

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Kwalitatief sanitair in regio Oss van de mooiste materialen

Om te kunnen genieten van badkamers in Oss, is het natuurlijk wel belangrijk dat de basis van je badkamer goed is. Daarom bestaan de designs van Sanitairpakket enkel uit kwalitatief goed sanitair van de mooiste materialen. Denk hierbij aan keramiek en staal. Het sanitair in regio Oss is verkrijgbaar van merken als Duravit, Hansgrohe en Bellanti. Het resultaat? Een badkamer die tot in de puntjes verzorgd is en ook nog eens voor een erg lange tijd mee kan gaan.

Bekijk alle designs in de aangesloten badkamerwinkel Oss

Op onze website krijg je al een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn als het aankomt op complete badkamers in regio Oss. Echter is het volkomen begrijpelijk dat je ieder design wel graag even in het echt wilt bekijken. Daarom ben je altijd van harte welkom in de aangesloten badkamerwinkel Oss. Hier kan het kundige personeel je ook alles vertellen over ieder design en wat alle mogelijkheden zijn als het aankomt het toevoegen of verwijderen van bepaalde elementen.

Tijdloze designs in de aangesloten sanitairwinkel in Oss

Een van de grootste voordelen dat steeds meer consumenten kiezen voor de badkamers van Sanitairpakket, is dat een compleet pakket in huis kan worden gehaald. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken of bijvoorbeeld de tegels matchen met het sanitair. Ook ben je altijd zeker van een erg scherpe prijs en je hebt ook nog eens de keuze uit verschillende soorten stijlen. Voor welk pakket je ook gaat, je bent altijd zeker van een tijdloos en fraai design voor je eigen woning in Oss. Naar wat voor soort stijl gaat je voorkeur uit?

De aangesloten sanitairwinkel is 7 dagen per week geopend

De aangesloten sanitairwinkel in Oss is iedere dag van de week geopend, zodat er ook altijd voor jou een dag uitkomt om een keer een bezoek te brengen aan de showroom. Wil je er wel graag zeker weten dat er ook voor jou een gespecialiseerde medewerker klaar voor je staat? Bijvoorbeeld om je net even wat meer informatie te geven over een bepaalde stijl uit de collectie of voor het maken van een gratis inspiratietekening? Bel dan even naar de winkel in Oss voor het maken van een persoonlijke afspraak.