Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamers Hengelo

De mooiste badkamers in regio Hengelo

Als je op dit moment sterk aan het overwegen bent om de badkamer bij jou in huis te renoveren of te verbouwen, is het een goed idee om eens een keer een bezoek te brengen aan de aangesloten badkamerwinkel in Hengelo. Het is een behoorlijke investering, waardoor het meer dan normaal is dat je graag iedere cent optimaal wilt besteden. Dankzij het ruime assortiment dat je kunt bekijken in de winkel, krijg je meteen een erg goed beeld van de stijlen die vandaag de dag erg gewild zijn. Ook kun je altijd vertrouwen op een hoge kwaliteit en een eerlijk en een betrouwbaar advies van een badkamerspecialist.

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Kies voor een badkamer in Hengelo voor een erg aantrekkelijke prijs

Natuurlijk wil je kunnen vertrouwen op producten voor de badkamer van een extreem hoge kwaliteit. Maar een aantrekkelijk prijs is misschien wel minstens zo belangrijk. Gelukkig ben je in alle filialen, dus ook in Hengelo, zeker van een aankoop voor een erg aantrekkelijke prijs. Het assortiment bestaat uit merken als Coba, Hansgrohe, Duravit, Cleopatra en Mosa. 

Je hebt de keuze uit sanitair van enkel de hoogste kwaliteit

Naar wat voor sanitair ben je op dit moment precies op zoek voor de badkamer bij jou in huis in regio Hengelo? Of je nu het liefste gaat voor een fantastische regendouche, een heerlijk ligbad of een fijn toilet, alle producten voldoen altijd aan de hoogste kwaliteit. Hierdoor ziet het ontwerp er niet alleen geweldig uit, dankzij de hoge levensduur geniet je vele jaren van een badkamer die er prachtig uit blijft zien. En dat is wel zo fijn om te weten voor een ruimte die intensief wordt gebruikt.

Ontwerp de badkamer van je dromen met een specialist van de badkamerwinkel

Het kan zomaar zo zijn dat je de badkamer in huis maar eens in je leven onder handen gaat nemen. Daarom is het volkomen normaal dat je op dit moment met aardig wat vragen zit en graag goed wilt worden geïnformeerd, voordat je kiest voor het plaatsen van een bestelling. Maak je je hier vooral geen zorgen over. Ontwerp de badkamer van je dromen met een specialist van de badkamerwinkel in regio Hengelo. Hierdoor zie je precies wat voor soort badkamers goed werken voor jouw interieur en hoe je het sanitair het beste met elkaar kunt combineren. 

Laat je inspireren door de complete badkamers in de winkel in Hengelo te bekijken

Kun je niet wachten om de complete badkamer van je dromen te verwezenlijken? Laat je inspireren door de badkamers in de winkel in Hengelo te bekijken. De winkel is op zowel doordeweekse dagen als in het weekend geopend. Breng je binnenkort ook een keer een bezoek aan de aangesloten badkamerwinkel?