Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamers Groningen

Badkamers in Groningen volgens de laatste trends kopen

Ben je op dit moment aan het overwegen om je badkamer in Groningen een keer goed onder handen te nemen? In dat geval weet je maar al te goed dat er tegenwoordig erg veel keuze is op het gebied van kleuren, materialen en stijlen die terug kunnen komen. Helemaal niet zo gek, want het aanpakken van het sanitair in Groningen is een van de meest geliefde verbouwingsprojecten waar huiseigenaren voor kiezen. Het is uiteindelijk een ruimte die je vaak gebruikt en hierdoor zonder twijfel het hart van iedere woning. Bekijk wat de voordelen zijn van een nieuwe badkamer kopen in Groningen.

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Prachtige badkamers in Groningen met een compleet nieuwe stijl

Iedereen droomt er wel van om een gloednieuwe badkamer met het beste sanitair van Groningen in huis te hebben. Denk hierbij aan vernieuwd tegelwerk, een nieuwe douche en een prachtig wastafelmeubel. Je begint hierdoor net even wat beter en meer ontspannen aan je dag. Zie je het al voor je? In de ochtend en avond loop je over een prachtige nieuwe tegelvloer. Voor het ultieme verwen moment lig je in een fraai designbad of je opent de kamerhoge glazen deur van je spiksplinternieuwe douche. Het is allemaal mogelijk met een van de complete badkamers in Groningen van Sanitairpakket. Kom daarom eens een keer langs in de aangesloten badkamerwinkel in Groningen en bekijk wat voor soort mogelijkheden er allemaal zijn voor jouw badkamer.

Met een van de complete badkamers in Groningen verhoog je direct de waarde van je woning

Door te kiezen voor een renovatie van je badkamer in Groningen, beleef je gegarandeerd jarenlang erg veel plezier. Daarnaast zorg je er ook nog eens voor dat je woning vele malen meer waard wordt. Kopers die voor het eerst een verouderde badkamers binnenlopen, vinden het niet altijd even makkelijk om hier doorheen kijken. Kom langs in de aangesloten badkamerwinkel in Groningen en laat je adviseren wat de beste renovatie voor je badkamer is.

Bekijk alle complete pakketten in de aangesloten sanitairwinkel in Groningen

Wil je op dit moment meer weten wat voor mogelijkheden er op het gebied van een badkamer kopen in Groningen zijn? Breng een bezoek aan de aangesloten sanitairwinkel in Groningen. Je kunt hier vertrouwen op advies op maat en je ontvangt ook een fijne impressietekening om mee naar huis te nemen.