Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamers Eindhoven

Een badkamer kopen in Eindhoven? Kom langs bij Sanitairpakket

Het komt niet vaak voor dat huiseigenaren helemaal tevreden zijn met de badkamer. Wellicht spreekt de stijl je niet helemaal of je bent ervan overtuigd dat de indeling vele malen beter kan. Of je nu een nieuwbouwwoning hebt of een bestaande woning, een badkamer kopen in Eindhoven doe je het beste bij een aangesloten badkamerwinkel in Eindhoven. Kom gerust eens een keer langs een aangesloten winkel die Sanitairpakket aan kan bieden. Je hebt in deze winkels de keuze uit badkamers in tal van stijlen. Voor ieder budget zijn er meer dan genoeg mogelijkheden.

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Kies uit sanitair in Eindhoven, in verschillende kleuren en stijlen

Badkamers in Eindhoven kopen? Voordat je een bezoek brengt aan onze aangesloten badkamerwinkel in Eindhoven, kun je bij ons online alvast de nodige inspiratie op doen. Je hebt namelijk in Eindhoven de keuze uit sanitair in verschillende kleuren en stijlen. Denk hierbij aan de volgende stijlen:

Je ziet nooit meer iets over het hoofd dankzij onze complete badkamers in Eindhoven

Het renoveren of verbouwen van een badkamer is een behoorlijk ingrijpende fase in je leven. Het liefste voorkom je dat je tijdens het installeren van de badkamer dingen over het hoofd hebt gezien. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan een afvoerset? Het feit dat een sifon soms zichtbaar kan zijn en er hierdoor wel goed uit moet zien? Of heb je al gedacht aan een douchegoot? Maak je maar geen zorgen, dankzij de complete badkamers in Eindhoven uit de aangesloten badkamer showroom Eindhoven zie je nooit meer iets over het hoofd. De badkamers in Eindhoven koop je voor een scherpe prijs en je bent altijd zeker van de beste kwaliteit.

Vragen over een van de badkamers in Eindhoven? Kom langs in de aangesloten sanitairwinkel in Eindhoven van Sanitairpakket.

Het is volkomen begrijpelijk dat je op dit moment vragen hebt over de complete badkamers in Eindhoven of over wat voor sanitair in Eindhoven het meest geschikt is voor je ruimte. De aangesloten badkamer showroom in Eindhoven is zeven dagen per week geopend. Ben je niet in de gelegenheid om de sanitairwinkel in Eindhoven te bezoeken, maar ontvang je wel graag deskundig advies? In dat geval helpen we telefonisch verder.