Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamers Ede

Complete badkamers in regio Ede van Sanitairpakket

Je helemaal klaarmaken voor een leuk evenement, je dagelijkse beauty routine of even genieten van een ultiem verwenmoment na een lange en hectische werkdag, je doet het allemaal in je eigen badkamer in de regio van Ede. Daarom is het erg begrijpelijk dat je graag een persoonlijke touch aan deze ruimte geeft. Met een van de complete badkamers van Sanitairpakket weet je zeker dat je je gegarandeerd thuis gaat voelen. Iedere stijl is met de grootste zorg voor je geselecteerd, zodat je altijd zeker bent van een geweldig resultaat. Bekijk alvast de complete badkamers op deze pagina en ontdek de designs die mogelijk zijn voor je woning of appartement.

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Vergroot de meerwaarde van je woning of appartement

Als je op dit moment aan het overwegen bent om je woning op korte termijn te gaan verkopen, is het goed om eens kritisch te kijken naar je huidige badkamer. Deze ruimte moet immers netjes en verzorgd zijn zodra je je huis gaat verkopen en bepaalt ook nog eens voor een erg groot deel de mening die kopers over je woning vormen en het bedrag wat vervolgens wordt geboden. Voor welke van onze complete badkamers in Ede je ook kiest, je weet gegarandeerd dat je de meerwaarde van je woning of appartement verhoogt.

De complete badkamers in regio Ede zijn volledig naar wens aan te passen

Op het gebied van het sanitair in regio Ede is er meer dan genoeg keuze. Heb je je favoriete stijl gevonden voor je woning of appartement in Ede? Dan is het ook altijd nog mogelijk om het door jou gekozen pakket verder te personaliseren. Zo voeg je bijvoorbeeld binnen een mum van tijd extra opbergruimte toe en je hebt de mogelijkheid om voor een wastafelmeubel met één of twee waskommen te kiezen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Voor ieder budget is er wel een badkamer in regio Ede te vinden

Als je aan het overwegen bent om je badkamer te gaan verbouwen of grondig te gaan renoveren, heb je ongetwijfeld een bepaald budget in gedachten waar je graag rekening mee wilt houden. Om wat voor soort bedrag het ook gaat, voor ieder budget is er wel een badkamer te vinden. Uiteraard kan er altijd met je worden meegedacht en kan er bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van ander sanitair Ede, mocht dit beter aansluiten binnen het bedrag dat je in gedachten hebt voor het aanpakken van je badkamer

Breng op alle dagen een bezoek aan de aangesloten sanitairwinkel in regio Ede?

Op welke dag van de week breng jij graag een bezoek aan de aangesloten sanitairwinkel Ede? De winkel is zeven dagen per week geopend en indien gewenst kun je een afspraak maken met een medewerken van de badkamerwinkel. Hierdoor weet je zeker dat er een persoonlijke service kan worden geboden en er wordt een gratis inspiratietekening voor je gemaakt. Hierdoor kun je het door jou gekozen ontwerp rustig bekijken in je woning in Ede.