Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamers Dordrecht

Complete badkamers in Dordrecht zijn verkrijgbaar in tal van stijlen

Als het aankomt op de sfeer van een badkamer, is er tegenwoordig erg veel keuze. Dat is natuurlijk met een reden. De badkamer leent zich namelijk perfect om je eigen stijl uit te kunnen drukken. Kijkend naar badkamers in Dordrecht, is er daarom ook onwijs veel keuze in stijlen. Ga bijvoorbeeld voor een klassieke stijl, een Scandinavische stijl of een tijdloze en moderne stijl. Wat je smaak ook is, er is altijd wel een passend pakket te vinden. Ga jij binnenkort een badkamer kopen in Dordrecht?

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Badkamers in Dordrecht: advies op maat in onze badkamerwinkel

Laten we eerlijk zijn, een badkamer kopen in Dordrecht is behoorlijk spannend. Het is daarom volkomen begrijpelijk dat je graag het nodige advies ontvangt. De specialist kan namelijk goed informeren over wat de beste indeling van de ruimte gaat zijn en wat voor sanitair met bijpassende onderdelen je allemaal nodig gaat hebben. In de aangesloten badkamerwinkel in Dordrecht ontvang je altijd een vrijblijvend advies, zodat het kopen van je een van de badkamers in Dordrecht erg makkelijk verloopt.

Een erg snelle levertijd op de badkamers in Dordrecht

De kans is groot dat je ruim op tijd het sanitair gaat kopen in de sanitairwinkel in Dordrecht. Gelukkig ben je altijd zeker van een snelle levertijd. Dit omdat het sanitair in Dordrecht altijd direct leverbaar is. De aangesloten winkels zijn zeven dagen per week geopend en je hebt altijd de keuze uit badkamers in Dordrecht van goede merken, waaronder Duravit, Bellanti en Geberit.

Bekijk de pakketten van de aangesloten sanitairwinkel in Dordrecht

Om alvast de nodige inspiratie op te doen van het aanbod in de aangesloten sanitairwinkel in Dordrecht , kun je de pakketten alvast online bekijken. Eenmaal in de winkel, ontvang je een gratis advies, impressietekening en de beste prijs voor jouw pakket.

Plan je gratis adviesgesprek in Dordrecht

De afspraken die je via ons kunt plannen in een van onze aangesloten showrooms is altijd geheel gratis en vrijblijvend. Er zitten geen addertjes onder het gras en je bent nergens toe verplicht. Onze adviseurs en specialisten staan graag voor je klaar om je te voorzien van het juiste advies op maat.