Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamers Doetinchem

Gloednieuwe badkamers in regio Doetinchem

Je denkt er misschien niet direct over na, maar met badkamers in Doetinchem kun je de kwaliteit van het leven aanzienlijk vergroten. Je kunt er heerlijk op je gemak dat ene nieuwe kapsel uitproberen, je benen goed scrubben voor een zijdezachte huid of simpelweg net even je dagelijkse beauty routine uitvoeren. Je badkamer moet daarom zo goed mogelijk in worden gedeeld, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte die je hebt. Bekijk dan gerust eens een keer de pakketten van Sanitairpakket en ontdek alle stijlen die er zijn.

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Bij de badkamerwinkel in regio Doetinchem heb je de keuze uit verschillende stijlen

Als je een keer een bezoek brengt aan de aangesloten badkamerwinkel, dan merk je maar al te goed dat er onwijs veel aanbod is als het op stijl van badkamers in Doetinchem aankomt. Denk hierbij aan een klassieke of juist een Scandinavische stijl Wel zo fijn natuurlijk, want hierdoor voel je je vanaf het eerste moment helemaal thuis in misschien wel de belangrijkste ruimte van het huis. En, minstens zo belangrijk, naast een gloednieuwe badkamer heb je bij ons ook de keuze uit een bijpassend toilet. Zo weet je zeker dat beide ruimtes perfect bij elkaar passen. Het is uiteraard ook mogelijk om je vrijblijvend te laten informeren door het kundige personeel in de winkel.

Badkamers in Doetinchem zijn altijd naar eigen wens aan te passen

De badkamers in regio Doetinchem worden als een compleet pakket geleverd, wat betekent dat je alle benodigdheden makkelijk in huis haalt. Merk je toch dat je wat elementen mist of juist wat elementen wilt verwijderen uit het ontwerp? Dat is uiteraard geen enkel probleem. Het sanitair Doetinchem is altijd naar eigen wens aan te passen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld eenvoudig en snel een extra waskom toevoegen of juist weglaten uit het ontwerp.

Voor ieder budget zijn er geschikte badkamers in Doetinchem

Wat voor soort woning in Doetinchem je ook hebt, voor iedere ruimte en ieder budget is er wel een geschikte badkamer te bestellen. Om een indruk te krijgen van wat de kosten per design ongeveer gaan bedragen, kun je de beschikbare pakketten alvast online bekijken. Zorg er echter wel voor dat je een keer een bezoek brengt aan de showroom, zodat de definitieve prijsopgave net even wat gedetailleerder voor je uit kan worden gewerkt.

Wanneer kom jij een keer langs in de aangesloten sanitairwinkel in regio  Doetinchem?

Wanneer kom jij een keer langs in de aangesloten sanitairwinkel Doetinchem? Je bent iedere dag van de week van harte welkom. Niet alleen kun je hier de nodige inspiratie op doen voor je eigen badkamer, indien gewenst neem je ook nog eens een gratis inspiratietekening mee naar huis. Wil je er wel graag zeker weten dat er voor jou een medewerker klaar staat in de winkel in Doetinchem zodra je een bezoek brengt aan de showroom, zorg er dan voor dat je van tevoren even een afspraak maakt. Hierdoor weet je altijd zeker dat je er goed geholpen kan worden.