Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamers Deventer

Een stijlvolle en compleet verzorgde badkamer uit regio Deventer

Badkamers in Deventer: waarschijnlijk denk je er niet zo snel over na, maar het leven wordt net even wat makkelijk in een stijlvolle en compleet verzorgde badkamer. Zo heb je tijdens het douchen of badderen altijd een handdoek bij de hand uit een handige kast en je beauty-routine verloopt beter dankzij de royale opbergruimte voor je producten.

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Het sanitair Deventer is enkel verkrijgbaar van de beste merken

Als je gaat investeren in nieuwe badkamers in Deventer, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat deze voldoet aan de hoogste standaarden. Niet alleen ziet het design er dan erg goed uit, je investeert ook nog eens in een hoogwaardige kwaliteit, waardoor je badkamer er op lange termijn nog steeds even goed uit ziet. Daarom werken we enkel met het beste soort sanitair Deventer van de meest bekende merken op sanitairgebied. Denk hierbij aan Eurorama, Reitano, Bellaniti, Hansgrohe en Geberit. Naar wat voor soort sanitair ben je precies op zoek?

Ontdek verschillende soorten stijlen badkamers in Deventer

In de aangesloten sanitairwinkel Deventer kom je er snel genoeg achter dat er vandaag de dag tal van soorten stijlen zijn waar je uit kunt kiezen. Je weet hierdoor altijd zeker dat er ook voor jouw persoonlijke smaak meer dan genoeg keuze is. Kies tijdens je renovatie bijvoorbeeld voor een Scandinavische stijl badkamer, een klassieke stijl badkamer of een moderne stijl badkamer. Er wordt enkel gewerkt met de mooiste materialen en je badkamer is weer helemaal up-to-date. Om erachter te komen hoe deze stijl er in jouw badkamer in Deventer precies uit komt te zien, kun je handig filteren op deze stijlen en meer.

Je ontvangt gratis advies in de aangesloten badkamerwinkel Deventer

Vandaag de dag is er enorm veel keuze als het aankomt op badkamers in  Deventer. Veel mensen zien daarom soms door de bomen het bos niet meer. Maak je je vooral geen zorgen, in de showroom in Deventer kun je altijd vertrouwen op eerlijk en professioneel advies. Je weet hierdoor binnen no-time wat voor mogelijkheden er zoal zijn voor jouw badkamer en je ontvangt altijd een voorstel voor een badkamer die past binnen het budget dat je in gedachten hebt. Doordat we werken met complete badkamerpakketten, weet je ook nog eens zeker dat je nooit voor onverwachtse kosten komt te staan zodra je de badkamer gaat kopen. Wel zo goed om te weten, toch?

Badkamers in Deventer: iedere dag van de week geopend

De badkamers Deventer kun je iedere dag van de week bekijken in de showroom. Daarnaast staat het kundige personeel graag voor je klaar voor advies op maat en er wordt, indien gewenst, een gratis inspiratietekening voor je gemaakt. Om er zeker van tee zijn dat er ook een medewerker voor jou klaar staat, is het slim om van tevoren eerst even een afspraak te maken. Op welke dag van de week kom jij een keer langs in de aangesloten badkamerwinkel Deventer?