Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamers Assen

De mooiste design badkamers in regio Assen

Sanitair moet helemaal bij jou als persoon passen. Daarom is het altijd een goed idee om de badkamer (voor een deel) te renoveren of te gaan verbouwen in de regio Assen. Het laatste waar je op zit te wachten, is dat de inrichting een mengelmoesje is van verschillende soorten stijlen.

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Op zoek naar een nieuwe badkamer in regio Assen

Vandaag de dag lijkt de badkamer in huis belangrijker dan ooit te zien. Je geniet van een heerlijk verwenmomentje door te badderen of te douchen na een lange werkdag, je start er de ochtend of maakt jezelf klaar voor een avondje uit. Daarom moet de indeling slim zijn ontwerpen en de stijl van het sanitair moet natuurlijk helemaal bij jou als persoon passen. Daarom is het altijd een goed idee om de badkamer (voor een deel) te renoveren of te gaan verbouwen in de regio Assen.

Bepaal van tevoren altijd goed wat voor soort stijl sanitair je terug wilt laten komen

Het laatste waar je op zit te wachten, is dat de inrichting een mengelmoesje is van verschillende soorten stijlen. Bepaal daarom van tevoren altijd goed wat voor soort stijl sanitair je terug wilt laten komen. Dit doe je door bijvoorbeeld alvast de nodige dosis inspiratie op te doen. Je krijgt daardoor ook meteen een erg goed beeld van de stijlen die er zoal zijn. Heb je de inrichting van je dromen online gevonden? Dan is het tijd om een keer een bezoek te brengen aan de badkamerwinkel.

Heb je al gedacht wat voor soort tegelwerk je graag terug wilt laten komen?

Ook op het gebied van het tegelwerk in het interieur is de keuze vandaag de dag gigantisch. Dit betekent dat er voor ieder wel wat wils is op de markt. Heb je al gedacht wat voor soort tegelwerk je graag terug wilt laten komen? Veel mensen kiezen voor een klassieke tegel in het wit of in het grijs, maar gelukkig zijn er nog veel meer opties. Denk daarbij aan een trendy Portugese tegel, een gave metrotegel of een trendy hexagon patroon. Het is daarom ook helemaal geen verkeerd idee om je ook eens wat verder te gaan verdiepen in de mogelijkheden voor het uitzoeken van de tegels bij jou in huis.

De badkamers in de regio Assen zijn in tal van soorten uitvoeringen te realiseren

Wat het beste ontwerp is, hangt vooral af van de grootte van de ruimte en het budget waar je graag rekening mee wilt gaan houden. De badkamers zijn in tal van soorten uitvoeringen te realiseren. Daarom is het een goed idee om van tevoren eerst een budget vast te zetten. Je komt daardoor nooit voor gekke verassingen te staan en je weet dat de kosten draagbaar blijven. Wel zo goed om te weten natuurlijk.

Bespaar op de kosten door te kiezen voor een van de complete badkamers

Breng je binnenkort een keer een bezoek aan de aangesloten badkamerwinkel in Assen? Hier krijg je namelijk meteen een goed beeld van alle badkamers waar je uit kunt kiezen voor bij jou in huis. Het beste van alles? Bespaar op de kosten door te kiezen voor een complete badkamer. Een specialist in de winkel vertelt je daar natuurlijk graag meer over.