Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamers Amersfoort

Ontdek de complete badkamers in Amersfoort

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer voor je woning of appartement in regio Amersfoort is natuurlijk vooral erg leuk en spannend om te doen. Je voegt hierdoor perfect je eigen smaak toe aan deze ruimte. Het uitzoeken wordt zelfs net even wat makkelijker door voor een design van Sanitairpakket te kiezen. Je vindt bij ons online het mooiste assortiment badkamers in Amersfoort. In de aangesloten badkamerwinkel in regio Amersfoort heb je namelijk de keuze uit diverse totaalpakketten. Ieder design is met veel liefde door ons eigen ontwerpteam getekend en je weet zeker dat je direct gebruikt kunt maken van een complete badkamer. Wel zo handig, toch?

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

Een nieuwe uitstraling met het sanitair in regio Amersfoort

Wist je dat je bij ons ook aan het juiste adres bent als het aankomt op het uitzoeken van badkamers in regio Amersfoort voor het kleinste kamertje van het huis? Het pakket bestaat uit elementen zoals een compleet wandcloset, een closetrolhouder, een toiletborstel, een fonteinkraan en bijpassende tegels. Het toilet wordt onwijs stijlvol en is ook meteen afgestemd op de stijl van je nieuwe badkamer. Bekijk gerust eens de pakketen alvast online, zodat je precies weet wat je kunt verwachten voor het bedrag waar we mee werken.

Badkamers in Amersfoort in verschillende soorten stijlen

Zowel het toilet als de badkamers in Amersfoort zijn te verkrijgen in verschillende soorten stijlen en zijn geschikt voor kleine en grote oppervlakken. Wel zo handig natuurlijk, want in beide ruimtes kun je je persoonlijke smaak erg goed terug laten komen. Ga bijvoorbeeld voor klassiek, modern of geef een Scandinavische twist aan de ruimte. Indien gewenst kun je het aanbod ook filteren op deze stijlen, zodat je een handig overzicht hebt van de beschikbare stijlen. Naar wat voor soort badkamers in Amersfoort ben je precies op zoek en naar wat voor soort stijl gaat je voorkeur uit?

Kwaliteit ontdek je in de aangesloten sanitairwinkel in Amersfoort

Niet alleen zien de badkamers in regio Amersfoort uit onze collectie er erg goed uit en passen ze moeiteloos binnen de laatste trends die er spelen. Ook wordt er voor ieder ontwerp enkel gebruik gemaakt van de beste kwaliteit als het aankomt op de producten waar je uit kunt kiezen. Deze kwaliteit is waar te maken dankzij de merken waar het ontwerpteam mee werkt. Zo heb je voor een erg scherpe prijs de beste merken in huis. Denk hierbij aan Hansgrohe, Duravit en Geberit. Uiteraard kun je het sanitair van deze merken in de aangesloten sanitairwinkel Amersfoort bekijken, zodat e de kwaliteit ook met eigen ogen kunt bekijken.

Badkamers in Amersfoort: gratis impressietekening

Wil je op dit moment graag meer weten over een van de designs waar je uit kunt kiezen voor je woning in Amersfoort? Kom dan eens een keer langs in de badkamerwinkel. Het team helpt je graag verder, voorziet je van een eerlijk en betrouwbaar advies en tekent gratis een impressietekening. Daarnaast is de winkel zeven dagen per week geopend.