Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamer tegels inspiratie voor jouw toekomstige droombadkamer

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Op het gebied van tegels voor in de badkamers is er onwijs veel keuze. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig heb je bij Sanitairpakket de keuze uit complete pakketten, zodat de zeker weet dat je een mooi totaalplaatje in huis haalt. In dit artikel lees je wat voor tegels er vandaag de dag zoal zijn en je doet alvast de nodige dosis badkamer tegels inspiratie op.  We komen terug op de onderstaande onderwerpen:

  • Type badkamer tegels
  • Kleur van de badkamer tegels
  • Stijl van de ruimte

Bekijk complete badkamers

inspiratie badkamer tegels

Bekijk badkamer inspiratie

Badkamer tegels inspiratie: een breed scala aan type tegels

Op het gebied van tegels waar je mee kunt gaan betegelen, is de keuze vandaag de dag vrijwel eindeloos. Zo bepaalt de vorm van het model voor een erg groot deel voor wat voor soort stijl je gaat. Uiteraard heb je de keuze uit een klassieke vierkante of rechthoekige tegel, maar er zijn tegenwoordig nog veel meer opties waarmee je een speelse touch aan de ruimte kunt geven. Denk hierbij aan een metroregel, een hexagon tegel of een tegel voor een visgraat patroon. Naar wat voor soort design gaat je voorkeur uit?

Voor welke kleur ga je?

Als je middels de badkamer tegels inspiratie eenmaal de keuze hebt gemaakt voor de vorm die je wilt laten matchen met het sanitair, wordt het tijd om na te denken over de kleur die je graag terug wilt laten komen in de ruimte. Je hoeft hier niet bang voor te zijn dat het geheel te druk gaat ogen, door kleur subtiel in de ruimte aan te brengen zorg je voor een stijlvol geheel. Kies bijvoorbeeld voor een populaire tegel in het grijs of blauw, breng subtiel een marmer look aan in de ruimte of ga voor een tijdloze witte kleur. De keuze is volledig aan jou.

welke badkamer tegels

Met het type tegel benadruk je de stijl van de ruimte

Met het type tegel benadruk je ook nog eens de stijl van de ruimte. Denk hierbij aan retro, modern, klassiek of Scandinavisch. Zo werkt een lichte kleur bijvoorbeeld erg goed in een Scandinavische stijl, een kleurrijke kleur in een retro stijl en een donkere kleur in een klassieke stijl. Het grote voordeel van de complete badkamers van Sanitairpakket, is dat de tegels in zijn begrepen bij het totaalpakket. Hierdoor hoef je niet langer meer na te denken over wat voor soort design het beste bij de ruimte gaat passen.

Kies voor een compleet badkamerpakket en weer zeker dat de tegels perfect matchen

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer kan soms een flinke uitdaging zijn. Hoe weet je bijvoorbeeld wat voor sanitair het beste samen gaat met elkaar? En welke tegel past hier vervolgens weer het beste bij? Kies voor een compleet badkamerpakket en weer zeker dat de tegels perfect matchen. Uiteraard kan een specialist je meer vertellen over wat voor soort stijlen er zijn waar je uit kunt kiezen.

De aangesloten badkamerwinkel is iedere dag van de week geopend

Ben je er klaar voor om de designs in het echt te gaan bekijken? De aangesloten badkamerwinkel is iedere dag van de week geopend. Indien gewenst ontvang je een gratis inspiratietekening en je komt er direct achter wat voor soorten stijlen er vandaag de dag zijn.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: