Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamer renoveren

Geschreven door Sanitairpakket

3 minuten leestijd

Een badkamer renoveren? Dit is waar je het beste op kunt letten!

Als je binnenkort gaat verhuizen of op dit moment al enige tijd in je eigen woning woont, dan is de kans erg groot dat je aan het overwegen bent om de badkamer een keer onder handen te nemen. Dat is ook helemaal niet zo gek, want je gebruikt deze ruimte in huis behoorlijk vaak op een dag. Je maakt je er klaar voor een werkdag, bereid je voor op een leuk avondje uit of sluit er de dag af. Redenen genoeg dus om je wat verder te gaan verdiepen in alle mogelijkheden die er zoal zijn.

Tips om je badkamer te renoveren

Benieuwd naar de mogelijkheden van een badkamer renovatie. Bekijk dan nu: voorbeelden badkamer renovatie.

Bekijk onze complete badkamers

Zorg altijd voor een goede basis en investeer in kwalitatief goede tegels

Om de stijl van de badkamer maximaal tot zijn recht te laten komen, is het altijd een goed idee om als eerste goed te kijken naar de basis van de ruimte. Zorg altijd voor een goede basis en investeer in kwalitatief goede tegels. Hierbij kun je denken aan een tijdloze grijze tegel, een luxe metrotegel of een trendy hexagontegel. Op het gebied van het uitzoeken van de tegels voor de badkamer renovatie zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. 

Kies voor een specifieke stijl als je kiest voor een badkamer renoveren

Wil je een oude badkamer renoveren, dan is het altijd erg belangrijk dat je kiest voor een specifieke stijl. Denk hierbij aan zwarte accenten in de badkamer of sanitair in dezelfde kleur of dezelfde stijl. Alleen op deze manier creëer je een sereen totaalplaatje en dus ook meer rust in de badkamer. Het is daarom altijd een goed idee om te kiezen voor een complete badkamer, zodat je altijd weet dat alles perfect op elkaar af is gestemd.

Badkamer-renovatie

Wat kost een badkamer renovatie

Kies je voor een badkamer renoveren, dan hoeft dit helemaal niet zoveel te kosten. Er zijn mogelijkheden vanaf 5.000. Dit omdat je vaak al tevreden bent met de indeling van de badkamer, maar dat je de ruimt enkel graag een opfrisbeurt wilt geven als het aankomt op het design. Ook is het vaak mogelijk om te tegelen over het huidige tegelwerk, zodat hoge sloopkosten tot het verleden behoren. Kies je binnenkort ook voor een renovatie voor de badkamer?

Er zijn vandaag de dag enorm veel mogelijkheden voor ieder type badkamer

Fijn om te weten! Er zijn vandaag de dag enorm veel mogelijkheden voor ieder type badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een royaal ligbad als je een grotere badkamer hebt of een fijne inkoopdouche als je een kleine en praktische badkamer hebt. Op het gebied van het sanitair heb je bijvoorbeeld de keuze uit wit sanitair en zwart sanitair. Neem daarom gerust eens een keer een kijkje online en ontdek alle mogelijkheden die er zijn voor jouw badkamer. De kans is erg groot dat je binnen de kortste keren een stijl tegen gaat komen die je graag door wilt voeren bij jou in de badkamer.

Badkamer-renoveren

Laat je altijd erg goed adviseren door een specialist op het gebied van badkamers

Kun je eigenlijk niet wacht om op korte termijn te gaan starten met je eigen badkamer renovatie? Laat je altijd erg goed adviseren door een specialist op het gebied van badkamers. Een specialist weet namelijk als geen ander wat de opties zijn als het aankomt op het renoveren en denkt daarom maar al te graag met je mee. Hierdoor weet je altijd zeker dat de badkamer helemaal naar wens gaat zijn en dat je dus geniet van een perfect totaalplaatje bij jou in huis.

Het verbouwen van een badkamer

We helpen je graag verder binnen elke stijl en ieder budget, in een showroom bij jou in de buurt. 7 dagen per week geopend. Uiteraard altijd voor de beste prijs.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: