Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamer met bad

Geschreven door Sanitairpakket

3 minuten leestijd

Wat komt er in je op als je aan een nieuwe badkamer met bad denkt? Misschien de kleur die je mooi vindt? Of aan materialen als tegels, gestuct of pvc? Het bepaalt immers de sfeer en hoe je je voelt in je badkamer.

Maar het gemak van je badkamer komt meestal door het kiezen van spullen die bij je passen, de douche, wastafel en kranen. We helpen je ook kiezen bij een badkamer met bad.

Badkamer met bad

Het sanitair en de meubels zorgen dat je badkamer behalve mooi ook praktisch is. Je komt immers dagelijks meerdere keren in je badkamer. Daarom is het belangrijk dat je goed op een rij zet wat er bij je past.

Het gaat dan om je eigen wensen, maar heel praktisch ook om de ruimte die je hebt. Een kleine badkamerruimte heeft andere mogelijkheden dat een grote ruimte waar gemakkelijk meerdere elementen passen. Het is handig om te meten hoeveel ruimte er is in je badkamer, dat biedt handvatten. Een badkamer met bad is ook vaak mogelijk.

Bekijk onze complete badkamers

Badkamer met bad inspiratie
Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een douche, een bad of een combinatie-element. We helpen je graag om de mogelijkheden op een rij te zetten. Zo kun je zelf de beste keuze voor de inrichting van je badkamer maken. Een badkamer met bad, douche of een combinatie.
Ook voor jou is de perfecte badkamer mogelijk.

badkamer-met-bad-ontspanning

Douchecabine

Een bak met daaromheen doorzichtige deuren noemen we een douchecabine. Deze zijn in verschillende maten te krijgen, vierkant of half rond. Het voordeel van een cabine is dat het water in de douche zelf blijft. In de cabine kan je kiezen voor de kraan en handdouche die bij je past. Of kies voor de luxe van een stoomcabine, panelen met stralen, een sunshower of regendouche.

Deze cabines hebben meestal (kleine) een opstap naar de opening. Kalkaanslag in de randen maakt het schoonmaken soms lastiger.

Inloopdouche

Zonder opstap of deuren je douche inlopen, dat is een inloopdouche. Je hebt wel iets meer ruimte nodig. Met een klein muurtje of een scherm kan je privacy krijgen. Een inloopdouche is gemakkelijk te onderhouden. De juiste installatie zorgt dat het water in de buurt van de douche blijft.

De inrichting van de douche kent, net als bij de douchecabine allerlei mogelijkheden. Er is altijd iets dat past.

Bad douche combinatie

Dit is handig als je minder ruimte hebt maar toch wilt genieten van alle mogelijkheden. Een kleine badkamer wordt een zo ook een echte welness. Deze combinatie is namelijk een bad en douche in een. Je kunt heerlijk languit in bad, maar je hebt ook een complete douchecabine waar je, zonder te knoeien, in kunt douchen. Zo heb je toch een kleine badkamer met bad, in een beperkte ruimte; ideaal voor minder grote badkamers.

Een bad

In een bad kun je heerlijk ontspannen, het warme water is heerlijk en door toevoegingen als zout en olie wordt een bad heel persoonlijk. Er zijn baden die bubbelen maar ook traditionele baden die gladde wanden hebben. Het is mogelijk om in bad te douchen, als je zorgt dat het water niet alle kanten opgaat. Dat kan met een gordijn of scherm. Je moet meestal wel een grotere stap maken om in bad te komen.

badkamer-met-bad

Een apart bad en douche (inloop of cabine)

Voor veel mensen is het de ultieme droom: een badkamer met een bad en een aparte douche. Dit kan vaker dan je denkt, maar is vooral afhankelijk van de ruimte in de badkamer. De manier waarop je de elementen plaatst is belangrijk.

Hiermee maak je een spadroom waar. Het is soms even passen en meten, maar probeer het maar eens voor te stellen.

We helpen je, op basis van de mogelijkheden qua ruimte en je budget, naar de best mogelijke badkamer en inrichting. Kies je voor een bad, een douche of een bad/douche combinatie? Er is vaak veel meer mogelijk dan je misschien denkt.

De badkamer installeer je voor een langere tijd. Goede keuzes laten je lang genieten van je nieuwe badkamer. En dat is precies de bedoeling van je badkamer met bad en / of douche.

Gratis sanitairadvies

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: