Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamer met bad en inloopdouche

Geschreven door Sanitairpakket

4 minuten leestijd

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een badkamer met bad en inloopdouche?

Wil je genieten van een comfortabele en stijlvolle badkamer? Dan hoef je tegenwoordig maar enkele minuten op het internet te zoeken, en je vindt tal van mogelijkheden en voorbeelden van badkamer inspiratie.

Er zijn verschillende manieren waarop je een complete badkamer kunt inrichten, zodat deze zowel qua stijl als praktisch ontwerp bij je verwachtingen en woning past. Eén van de populairste opties is echter een badkamer met bad en inloopdouche.

 

Bekijk complete badkamers

Wat zijn nu de voordelen van zo’n badkamer met bad en inloopdouche, en welke mogelijkheden bestaan er van badkamer inspiratie voor een inloopdouche? Voor een antwoord op deze vragen, lees snel verder!

Wat is een badkamer met bad en inloopdouche?

Een badkamer met bad en inloopdouche is een badkamer die over al het nodige comfort beschikt. Door de combinatie van een bad én een inloopdouche geniet je van enkele interessante voordelen:

Meer comfort en vrijheid

Ten eerste geeft zo’n badkamer je de mogelijkheid om te kiezen tussen een bad en een douche, en dat draagt natuurlijk bij aan je wooncomfort. De meeste badkamers beschikken immers over slechts één van beide opties, maar als je ze combineert ervaar je heel wat meer vrijheid. Heb je zin in een warm bad op een vrije avond? Of moet je gewoon snel een douche kunnen nemen voor je naar het werk gaat? Wat de situatie ook mag zijn, dankzij een uitgebreide badkamer lukt het!

Extra ruimte in de badkamer

Hoeveel ruimte heb je nodig voor een inloopdouche? Badkamers die over een bad en inloopdouche beschikken, zijn doorgaans ook een stuk ruimer. Door die extra plaats krijgt de kamer een vrijer, openere gevoel en dat is precies wat je nodig hebt als je ten volle van je woning wilt genieten. Een douche of bad nemen in een nauwe badkamer is niet enkel onaangenaam, het is eigenlijk ook niet zo gezond omdat de ventilatie doorgaans slechter is!

Een gevoel van luxe

Als je optimaal van je wooncomfort wilt genieten, dan is het belangrijk om een element van luxe in je woning te brengen. Dit kan door een badkamer te laten bouwen met bad én inloopdouche. Niets is mooier en chiquer dan een ruime badkamer die over al het nodige comfort beschikt en daarbij prachtig is afgewerkt in een unieke, passende stijl. Op die manier geniet je nog veel meer van een bad of douche!

Verschillende mogelijkheden

Juist doordat een badkamer met bad en douche extra ruimte biedt en een combinatie is van zowel douche als bad, bestaan er ook heel wat verschillende mogelijkheden om de inrichting van deze ruimte te doen.

Bij een speciaalzaak vind je ongetwijfeld tal van interessante, stijlvolle én duurzame badkamer pakketten, die je de kans geven om deze ruimte in één keer prachtig af te werken. Op die manier kies je helemaal zelf hoe je badkamer eruit ziet – en dat voegt natuurlijk toe aan het plezier dat je eraan beleeft!

Een badkamer van goede kwaliteit, bij een speciaalzaak

Ten slotte kan je bij een speciaalzaak of professional zeker zijn van een badkamer die op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid aan alle verwachtingen voldoet. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, een uniek productieproces en professionele vakmannen kan je zeker zijn van een prachtig resultaat. Ook gaat je badkamer hierdoor veel langer mee, waardoor je er op de lange termijn meer uithaalt.

Een badkamer met bad en douche installeren? Laat het over aan een professional!

De badkamer is een belangrijk onderdeel van elke woning, dat is zeker. Als je wilt genieten van het beste mogelijke comfort, dan laat je het ontwerp én de bouw van deze ruimte best over aan een professionele service. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste voordelen van deze aanpak:

1. Altijd het beste advies en informatie

Ten eerste kan je zeker zijn van gedegen advies en de beste informatie in verband met je nieuwe badkamer. Op die manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Wil je meer weten over de verschillende prijzen, of de belangrijkste verschillen tussen materialen voor je badkamer? En hoe kan je je bad en douche het beste onderhouden? Allemaal vragen waar een professional je een antwoord op kan geven!

2. Begeleiding bij de bouw van je badkamer

Daarbij zal een professional je ook alle nodige hulp bieden bij de bouw en het ontwerp van de badkamer zelf. Door een professionele aanpak en een optimale begeleiding ben je zeker dat deze naar jouw voorkeur is gebouwd en aan alle voorwaarden voldoet op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid. Wil je zelf meer controle over de bouw van je badkamer met bad en inloopdouche? Dan kan dat bij een specialist ook!

3. Maatwerk voor je badkamer met bad en inloopdouche

Ten slotte is het dankzij een professional mogelijk om te genieten van de meerwaarde van maatwerk bij de bouw van je badkamer. Zo kies je helemaal zelf hoe je badkamer ingericht is, kies je zelf de afwerking en stijl en kan je met je specialist alle mogelijkheden bespreken!

Badkamer-met-bad-en-inloopdouche

Badkamer-met-bad-en-inloopdouche-tropical

Badkamer-met-bad-en-inloopdouche-mosaic

Badkamer-met-bad-en-inloopdouche-schuin-dak

Badkamer-met-bad-en-inloopdouche-budget

Badkamer-met-bad-en-inloopdouche-mintgroen

Badkamer-met-bad-en-inloopdouche-retro

Badkamer-met-bad-en-inloopdouche-luxe

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: