Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamer inspiratie voor een inloopdouche

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Steeds vaker wordt de keuze gemaakt om een ligbad te vervangen voor een royale inloopdouche. En dat kan verschillende redenen hebben. Wellicht ben je nooit zo’n fan geweest van een lange tijde badderen, een ligbad neemt simpelweg veel te veel ruimte in beslag of je bent niet zo goed ter been voor een bad. Gelukkig is er op het gebied van een inloopdouche meer dan genoeg keuze. De badkamer inspiratie voor een inloopdouche doe je op in deze blog en middels onze pakketten.

  • Bepaal de stijl
  • Het aantal douchekoppen
  • De complete badkamer of enkel de douche?

Bekijk complete badkamers

Bepaal voor jezelf wat voor stijl je het liefste ziet

Op het gebied van complete badkamers is er meer dan genoeg keuze. Dit betekent dat er ook op het gebied van de stijl van het sanitair en de inloopdouche tal van opties zijn. Denk hierbij aan een douche in Scandinavische stijl, een douche in klassieke stijl of een douche in moderne stijl. Je kunt gaan voor een douchekoop in klassiek RVS, of geef een speelse twist aan de ruimte met een douche met zwarte details of rosé gekleurde details. In alle gevallen til je de sfeer van de ruimte direct naar een hoger niveau. Naar wat voor soort badkamer gaat je voorkeur uit?

badkamer inloopdouche inspiratie

Gaat je voorkeur uit naar één of twee douchekoppen?

Badkamers met een royale douche kunnen zo luxe mogelijk aangepakt worden als je maar wilt. Gaat je voorkeur uit naar één of twee douchekoppen? Indien je het geluk hebt te beschikken over een erg royale ruimte, kan deze tweede optie zeker het overwegen waard zijn. Je zorgt hierdoor voor een ware mini-oase en je creëert direct een hotel-chique gevoel. Daarnaast wordt er ook regelmatig gebruik gemaakt van een regendouche, in combinatie met een praktische handdouche. Ideaal als je bijvoorbeeld een kleurspoeling uit je lokken moet wassen.

Kies voor een complete make-over van de ruimte

Als je een keuze hebt gemaakt voor een douche, is het ook verstandig om eens te overwegen of je de rest van het sanitair ook onder handen wilt nemen. Hierdoor weet je altijd zeker dat het complete design perfect op elkaar af is gestemd. Dit, in combinatie met nieuw tegelwerk, zorgt ervoor dat de ruimte voor een lange tijd weer voldoet aan de leukste trends. Het sanitair is vandaag de dag verkrijgbaar in tal van stijlen, maar ook op het het gebied van kleur is er voor je persoonlijke smaak altijd wel een geschikte stijl te verkrijgen.
Bekijk badkamer inspiratie

Kom een keer langs in de aangesloten badkamerwinkel

Voor een compleet badkamerpakket, is het verstandig om een keer een bezoek te brengen aan de aangesloten badkamerwinkel. Je weet hierdoor zeker dat je helemaal weet wat voor mogelijkheden er allemaal zijn voor de ruimte en door een compleet pakket in huis te halen, is de ruimte goed op elkaar afgestemd. Je maakt optimaal gebruik van iedere vierkante meter en de ruimte is in dezelfde stijl doorgevoerd De aangesloten badkamerwinkel is zeven dagen per week geopend en ook bij jou in de buurt is een winkel te vinden.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: