Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamer inspiratie: badkamer met schuin dak

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

Tips voor een badkamer met schuin dak

Veel mensen zien een badkamer met een schuin dak. Echter zijn er vandaag de dag meer dan genoeg mogelijkheden om deze ruimte praktisch en creatief in te delen. Met de juiste tips in gedachten tover je deze ruimte om tot een ware mini oase. In dit artikel geven we graag wat badkamer inspiratie voor badkamers met een schuin dak. Daarnaast is inspiratie op doen via onze complete badkamer pakketen ook aan te raden.

Bekijk complete badkamers

Laat een ligbad installeren onder het schuine dak

Lig je het liefste uren te badderen en leent de ruimte bij jou in huis hier goed voor? Dan is het een erg slimme keuze om een ligbad te laten installeren. Je kunt ervoor kiezen om een vrijstaand bad op pootjes te kopen, of laat juist een bad inbouwen. In dat geval komt het bad een stuk van de schuine muur te staan. Over loze ruimte is gelukkig geen sprake; je kunt dit gedeelte namelijk perfect decoreren met bijvoorbeeld planten, kaarsjes of je favoriete producten voor in bad.

badkamer inspiratie schuin dak

Geen ruimte voor een ligbad? Maak optimaal gebruik van de ruimte en kies voor opbergruimte

Als de ruimte onder het schuine dak te klein is, wil dit niet zeggen dat je geen gebruik kunt maken van deze ruimte. Sterker nog, er is volop inspiratie om op een andere manier gebruik te maken van de ruimte. Kies er bijvoorbeeld voor om kasten op maat te laten maken. Hierdoor heb je direct (extra) plek voor handdoeken, shampoos en douchegels.
Bekijk badkamer inspiratie

Wat voor stijl laat je terugkomen in de badkamer met schuin dak?

Om van je huis écht een thuis te maken, is het natuurlijk erg belangrijk dat je je persoonlijke stijl terug laat komen in iedere ruimte en de nodige inspiratie op te doen. En deze stijl gaat veel verder dan enkel de kleur van de handdoeken of je favoriete verzorgingsproducten. De stijl van de complete ruimte is minstens zo belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor modern, Scandinavisch, klassiek of retro. Kies je voor een complete badkamer, dan weet je altijd zeker dat het complete plaatje perfect op elkaar af is gestemd en dat het geheel perfect met elkaar in balans is.

badkamer schuin dak

Een specialist tekent een van de badkamers met bijpassend sanitair voor je in

Ben je op dit moment vooral erg benieuwd hoe een design er bij jou in huis uit komt te zien? Door een bezoek te brengen aan de aangesloten badkamerwinkel, kan een specialist een van de badkamers perfect voor je intekenen. Daarnaast kun je in de aangesloten badkamerwinkel ook nog eens alle mogelijke stijlen met bijpassend sanitair bekijken, zodat je meteen een beter beeld krijgt van alle opties die er zoal zijn.

De aangesloten badkamerwinkel is zeven dagen per week geopend

Start je binnenkort aan het verbouwen en zoek je naar een compleet badkamerpakket? De aangesloten badkamerwinkel is zeven dagen per week geopend. Als je graag geholpen wilt worden door een van de medewerkers, is het verstandig om van tevoren even een afspraak te maken. Er wordt in de winkel altijd met je meegedacht en je kunt vertrouwen op een professioneel advies. Je weet hierdoor zeker dat de ruimte met een schuine wand perfect tot zijn recht gaat komen.

Badkamer inspiratie

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: