Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamer Harderwijk

De mooiste badkamers in regio Harderwijk

Kwalitatief goed sanitair mag niet ontbreken. Je maakt dagelijks veel gebruik van de douche, het wastafelmeubel en het toilet, waardoor je zeker wilt zijn van materiaal dat erg lang mee kan gaan. Kies daarom voor de fraaiste badkamers in regio Harderwijk van Sanitairpakket. Je hebt de keuze uit diverse design badkamers voor de scherpste prijs van merken als Geberit, Duravit en Bellanti.

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
8.825,-
Badkamer Warm Symmetry
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
9.936,-
Badkamer Silence
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • afdekplaat
 • 2x opbouwwaskom
 • en meer…
4.061,-
Badkamer Retro Blue
Inclusief:
8.229,-
Badkamer Sea Soul
Inclusief:
10.500,-
Badkamer Scandinavian
Inclusief:
 • 2x onderbouwkast
 • 2x afdekplaat
 • 2x wastafel
 • en meer…
13.095,-
Badkamer Golden Moments
Inclusief:
12.775,-
Badkamer Minimalism
Inclusief:
10.206,-
Badkamer Dark Wellness
Inclusief:
8.850,-
Badkamer Retro Modern
Inclusief:
 • draaideur voor nis
 • regendouche
 • douchegoot
 • en meer…

De tijden waarin de badkamer enkel maar benut werd om vlug een douche te nemen, liggen inmiddels ver achter ons. Vandaag de dag is de badkamer dé plek in huis om eventjes helemaal tot rust te komen aan het begin of einde van een lange werkdag, en dat volgens jouw eigen wensen en behoeften. Wil jij jouw badkamer in regio Harderwijk ook omtoveren tot een echte wellnessruimte? Dan ben je op Sanitairpakket.nl op de juiste pagina beland!

Laat de badkamer inrichting van jouw sanitair in Harderwijk over aan Sanitairpakket

De term sanitair staat voor de samenstelling van alle elementen in huis die bijdragen aan je persoonlijke verzorging. En de meerderheid van deze artikelen vind je terug in de badkamer: wastafel, douche, kraan, ligbad, etc. Door de installatie van jouw sanitair uit te besteden aan Sanitairpakket geef je een personal touch aan de producten voor jouw persoonlijke verzorging. Droom jij van een klassieke badkamer met grote, imposante tegels en een hoog ligbad in het midden van de ruimte? Of gaat jouw voorkeur uit naar een moderne badkamer met veel symmetrie en minimalistische details? Sanitairpakket bezorgt je een badkamer op maat van jouw behoeften!

Sanitairpakket ideeën voor badkamers in regio Harderwijk

Kijk jij uit naar een op en top gebruiksvriendelijke badkamer of gaat jouw hart sneller slaan van enorm grote badkamers? Sanitairpakket is specialist in het design en de plaatsing van badkamers in alle denkbare afmetingen, kleuren en stijlen. Van een grootschalige, landelijke badkamer met veel houten elementen tot een compacte, eigentijdse badkamer in lichte kleuren. Aan jou de keuze.

Jouw badkamer Harderwijk, onze zorg

Heb jij ervoor gekozen om de renovatie en/of vernieuwing van jouw sanitaire ruimte aan Sanitairpakket over te laten? Dan heb je gekozen voor een badkamer die tot in het kleinste detail voor jou in orde gebracht wordt, want Sanitairpakket staat voor complete badkamers. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het betegelen van jouw sanitaire ruimte, voor het plaatsen van een luxe hangtoilet of voor het volledig herinrichten van jouw badkamer, Sanitairpakket heeft het netwerk.

Werkwijze

1. Inspiratie

Breng een bezoek aan www.sanitairpakket.nl en doe inspiratie op voor jouw gloednieuwe badkamer. Wil je een sanitaire ruimte in Scandinavische stijl, trekt een industrieel interieur jou erg aan of wil je graag verschillende interieurstijlen met elkaar vermengen? Misschien heb je nog totaal geen idee van wat je precies wil? Kijk rustig rond op onze website en doe ideeën op!

2. Gratis afspraak

Nieuwsgierig geworden? Dan is het nu tijd om een gratis afspraak in te plannen in één van onze showrooms in jouw omgeving. Onze vertegenwoordigers staan jou met plezier bij met deskundig advies op maat.

3. Offertevoorstel

Keuze gemaakt? Dan overhandigen wij jou een gratis offerte zonder verborgen kosten. Wil je toch nog graag een wijziging aanbrengen of een bepaald element toevoegen? Geen probleem, Sanitairpakket is flexibel.

4. Bestelling plaatsen bij Sanitairpakket

Ben je het eens met het offertevoorstel? Gefeliciteerd met de aankoop van jouw nieuwe badkamer! In overleg met jou wordt er een datum afgesproken voor de installatie van jouw droombadkamer. Genieten maar!