Kwaliteitsmerken
17 showrooms
Gratis 3D ontwerp
Direct leverbaar

Badkamer behang: voordelen & voorbeelden

Geschreven door Sanitairpakket

2 minuten leestijd

De voordelen van badkamer behang

Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen voor badkamer behang. Misschien lijkt dit een beetje vreemd als je hier net kennis mee gaat maken, maar het behang is vandaag de dag zo ver doorontwikkeld, dat het uitstekend geschikt is voor vochtige ruimtes. Wat de grootste voordelen zijn van deze toevoeging aan  de ruimte, lees je in dit artikel.

Bekijk onze complete badkamers

Je zorgt altijd voor een unieke look in de ruimte

Er zijn ontelbaar veel prints waar je zoal uit kunt kiezen als je gaat behangen in de badkamer. Je zorgt daardoor altijd voor een unieke look in de ruimte en voor jouw smaak is er altijd wel een geschikt design te vinden. Van een neutrale kleur tot aan een grafische print en van een kleurrijke botanische print tot aan een retro print, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dit betekent ook dat het behang te verkrijgen is binnen verschillende soorten prijsklassen. Naar wat voor soort design gaat je voorkeur op dit moment het meeste uit?

badkamer-behangen

Kies altijd voor vinylbehang met een waterafstotende coating

Je kunt niet zomaar met ieder printje gaan behangen. Let er altijd op dat je een vinylbehang gaat kopen voor als badkamer behang. Waarom? De behangsoort is namelijk gemaakt van een onderlaag van papier of textiel en een toplaag van kunststof (vinyl) Hierdoor is de behangsoort bestand tegen water en ook nog eens erg makkelijk te reinigen. Ook kan het condens dat ontstaat in de de ruimte niet tot de lijm van het behangpapier doordringen, zodat je zeker weet dat het printje op de muur nooit los gaat komen. En dat is natuurlijk wel zo goed om te weten als je het printje aan gaat brengen in de ruimte.

badkamer-behang

Het behang zorgt altijd voor een echte eyecatcher in de badkamer

Laten we eerlijk zijn, de badkamer is een van de ruimtes in huis die het vaakst wordt gebruikt. Daarom is het zeker geen overbodige luxe om te investeren in kwalitatief goed sanitair en natuurlijk een leuke printje aan de muur. Pak je dit goed aan, dan kan het zomaar zo zijn dat het badkamer behang zorgt voor een echte eyecatcher in de badkamer. Door alvast een kijkje online te nemen, krijg je meteen een erg goed beeld van de soorten die er zoal zijn voor de badkamer. 

Combineer het patroon met een complete badkamer van de specialist

Tip! Kies je voor badkamer behang? Combineer het patroon altijd met een complete badkamer van de specialist. Je voorkomt hierdoor dat het totaalplaatje rommelig over gaat komen en dat het geheel mooi met elkaar in balans is. Denk hierbij aan de kranen in dezelfde kleur en hetzelfde materiaal en het meubilair dat matcht met de print aan de muur. Uiteraard kan een specialist je hier altijd erg goed in adviseren, zodat je kunt vertrouwen op een fantastisch eindresultaat.

Bekijk onze complete badkamers

4.743,-
Badkamer Heaven on Earth
Inclusief:
3.950,-
Badkamer Go Green
Inclusief:
Gratis en vrijblijvend
Gratis interieuradvies
  • gratis advies en offerte op maat
  • ontvang een gratis impressietekening
4.990,-
Badkamer Midnight Sky
Inclusief:
4.950,-
Badkamer Helix
Inclusief:
5.708,-
Badkamer Simple Luxury
Inclusief:
4.737,-
Badkamer Mediterranean
Inclusief:
4.987,-
Badkamer Desert Dust
Inclusief:
6.427,-
Badkamer Elegance
Inclusief:
7.299,-
Badkamer Goldy
Inclusief:
4.425,-
Badkamer Stone
Inclusief:
5.259,-
Badkamer Spring White
Inclusief:
6.660,-
Badkamer Modern Focus
Inclusief:
5.480,-
Badkamer Warm Wellness
Inclusief:
5.891,-
Badkamer Antique Prince
Inclusief:
4.796,-
Badkamer Pink Moods
Inclusief:
5.711,-
Badkamer Spacious
Inclusief:
4.960,-
Badkamer Checkmate
Inclusief:
7.875,-
Badkamer Hotel Moods
Inclusief:
9.225,-
Badkamer Grotesk
Inclusief:
8.625,-
Badkamer Tropical Home
Inclusief: